Bροχές και τοπικές καταιγίδες στα βόρεια, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα την Πέμπτη με τα φαινόμενα στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα να είναι κατά τόπους ισχυρά. Χιόνια στα βόρεια ορεινά ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία από 4 έως 12 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 17 βαθμούς στα Κεντρικά, Νότια και Δυτικά, από 12 έως 16 στις Κυκλάδες, έως 18 στην Κρήτη και από 9 έως 16 στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ, με εξαίρεση το Βόρειο Αιγαίο όπου θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στα βορειοδυτικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις παροδικά στην Αττική. Η θερμοκρασία από 10 έως 17 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Ανάλογο το σκηνικό και στη Θεσσαλονίκη με τη θερμοκρασία από 7 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν γενικά από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ και αργότερα από βορειοδυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση.