Μόνο η νίκη βρίσκεται στο μυαλό του Ολυμπιακού, ο οποίος το βράδυ της σημερινής ημέρας, Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου θα υποδεχτεί στο ΣΕΦ την Φενέρ για την 21η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Live από το gavros.gr στις 21:00/NS2.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, προκειμένου να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα κόντρα σε μία πολύ δύσκολη αντίπαλο και κάτοχο του περσινού τροπαίου.

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου χρειάζονται τη νίκη τόσο για αγωνιστικούς όσο και ψυχολογικούς λόγους και είναι πανέτοιμοι να καταθέσουν ότι έχουν στο παρκέ του Φαληρικού γηπέδου και με τον κόσμο στο πλευρό τους να φτάσουν σε μία πολύ σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Ο κόουτς του Θρύλου μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, πλην του τραυματία Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και φυσικά των μόνιμων απόντων, Δημήτρη Αγραβάνη και Κιμ Τιλί.

Ο Θρύλος έβγαλε αντίδραση στο ΟΑΚΑ κόντρα στον ΠΑΟ για το ελληνικό πρωτάθλημα, παρά την ήττα, η οποία προήλθε και από τα πολλά λάθη των διαιτητών και θέλει να συνδυάσει το καλό μπάσκετ με μία νίκη, η οποία θα του ανεβάσει το ηθικό και θα τον φέρει και πάλι κοντά στο πλεονέκτημα έδρας στην διοργάνωση.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πάρει το ροζ φύλλο αγώνος στην Τουρκία κόντρα στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και σε περίπτωση που τα καταφέρουν και σήμερα θα έχουν το πρώτο χέρι κόντρα στην τουρκική ομάδα, η οποία έχει τους ίδιους στόχους με τους «ερυθρόλευκους».