Ο Ολυμπιακός κοιτάει και την καμπούρα του. Όχι σαν κάτι άλλους που πάντα τα έριχναν σε κάτι γκρι φαντάσματα. Ο Θρύλος λοιπόν έχει αρκετά προβλήματα να λύσει αυτή την περίοδο. Γιατί χάνει σχεδόν συνεχώς, γιατί λίγα πράγματα πάνε καλά... Πολλά γιατί... Και ένα πρόβλημα που θα πρέπει να λύσει κάποια στιγμή, είναι κι αυτό με τον Ρίβερς.

Πολύ καλός παίκτης, κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό, αλλά δεν γίνεται στο Α' μέρος να είναι άφαντος και στο Β', όπως σε όλα τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, να βλέπει το καλάθι σαν βαρέλι. Κάτι θα πρέπει να γίνει φυσικά με το ζήτημα του παίκτη του ΠΑΟ, που ακολουθεί το τουπέ των υπολοίπων.

Γκριμάτσες, πανηγυρισμοί για να την... πουν στους παίκτες του Ολυμπιακού και άλλα παρόμοια που ζούμε όταν ο ΠΑΟ κερδίζει τους Πειραιώτες. Είναι βέβαιο πως όταν στο Α' μέρος ο Ολυμπιακός ήταν καλός, άφαντος ήταν από τη μεριά του ο Ρίβερς. Και δεν είναι βέβαιο, είναι γεγονός για να ακριβολογούμε.

Βέβαιο είναι κάτι άλλο. Πως ο Σφαιρόπουλος με τους παίκτες του θα σταματήσουν κάποια στιγμή αυτό το αστείο με τον Ρίβερς γιατί έχει παραπάει. Όχι τίποτε άλλο, αλλά την έχει δει παικταράς και κάποιος θα πρέπει να του πάρει το... καλάμι από το χέρι.

 

Πηγή:gavros.gr