Με την ομάδα του Ερυθρού Αστέρα παίζει απόψε στις 20:00 ο Ολυμπιακός για την Ευρωλίγκα. Οι Πειραιώτες κοντράρονται με μια καλή ομάδα, που φέτος βέβαια είναι χειρότερη σε σχέση με πέρυσι, αλλά πέραν αυτού, η ομάδα του Θρύλου, δεν έχει άλλον στόχο πέραν της νίκης. Μπορεί στην εξέδρα τα αδέρφια να κάνουν «χαμό», αλλά στο παρκέ οι ομάδες είναι αντίπαλες.

Και οι Πειραιώτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου, θέλουν απαραιτήτως τη νίκη για να αφήσουν πίσω τους τις πρόσφατες ήττες, αλλά και για να πάρουν ψυχολογία ενόψει των δύσκολων αγώνων που έπονται. Στον Ολυμπιακό επικρατεί η ψυχραιμία, πάντα πορεύονται με αυτήν και απόψε υπάρχει η ευκαιρία για την ομάδα να κάνει αυτό που ξέρει.

Να παίξει καλό μπάσκετ, να ξεχάσει τι έχει γίνει, να θυμηθούν όλοι τι ειπώθηκε στις πρόσφατες συζητήσεις, αλλά και στο τραπέζι που έγινε και να κοιτάξουν μπροστά. Στον Ολυμπιακό θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, γνωρίζει ο καθένας τι καλύτερο μπορεί να κάνει για την ομάδα και απόψε το βράδυ, μπορεί το παιχνίδι να φαίνεται εύκολο, αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση, καθώς ο Ολυμπιακός παίζει πάντα με σοβαρότητα, δεν κοιτάει φιλίες φυσικά και αγωνίζεται για τη νίκη.