Με την Κίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα παίζει απόψε στη Ρωσία ο Ολυμπιακός, που καλείται να ξεπεράσει με το απόλυτο ακόμα μια εβδομάδα με δύο αγώνες. Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε καλή κατάσταση, παρά τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν και φαίνεται πως έχουν αφήσει πίσω τους τα άσχημα αποτελέσματα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος και μπορεί να αφήνει πίσω του τις κακοτοπιές και να τις ξεπερνάει.

Ο Θρύλος φαίνεται πως βρήκε τον εαυτό του μετά την 30άρα επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Έδειξε αντίδραση μεγάλης ομάδας και φάνηκε στο γήπεδο πως οι Πειραιώτες έμαθαν από τα λάθη του προηγούμενου καιρού και πως ξέρουν πώς να επιστρέφουν στις επιτυχίες. Γιατί έτσι δουλεύει ο Ολυμπιακός, αφού μαθαίνει από τα κακώς κείμενα.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα πηγαίνει με πολύ καλή ψυχολογία στον αγώνα με την Κίμκι, την οποία και απέκτησε από το ματς με τη Μακάμπι και το 94-64. Ναι, το παιχνίδι με την Κίμκι είναι δύσκολο, αλλά στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πώς μπορούν να αποδράσουν με τη νίκη από τη Ρωσία. Η κορυφή ανήκει στους Πειραιώτες και μπορούν να την κάνουν δική τους, εφόσον κερδίσουν τους Ρώσους.

Δύσκολο το παιχνίδι το σημερινό, αλλά ο αντίπαλος δεν είναι καλύτερος του Ολυμπιακού σε όλη αυτή τη διάρκεια των αγώνων και για αυτό ο Θρύλος είναι το φαβορί.