Με την Μπασκόνια κοντράρεται απόψε στις 21:30 στη Βιτόρια ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει να πάρει την 13η του νίκη και να παραμείνει στην κορυφή της Ευρωλίγκα. Live από το gavros.gr/NS2.

Οι «ερυθρόλευκοι» όντες σχεδόν πλήρεις (λείπουν οι Τιλί, Αγραβάνης, ενώ και ο Στρέλνιεκς μπορεί να βρίσκεται στη Βιτόρια η συμμετοχή του δεν είναι όμως 100% σίγουρη) μετά από πολύ καιρό θέλουν να πάρουν το διπλό από την Ισπανία, βγάζοντας αντίδραση μετά από το αρνητικό αποτέλεσμα που είχε η ομάδα κόντρα στον ΠΑΟΚ για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχουν πεισμώσει και σκοπεύουν να το δείξουν και εντός παρκέ αυτό, γυρνώντας στην Ελλάδα με ακόμη μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη.

Οι Πειραιώτες αναμένεται να τρώνε σίδερα μέσα στον αγώνα, να ματώσουν στην άμυνα, προκειμένου να σταματήσουν τα όπλα της Μπασκόνια, φτάνοντας με αυτό τον τρόπο στη νίκη.

Βέβαια, το ματς όπως άλλωστε όλα στην Ευρωλίγκα δεν είναι καθόλου εύκολο και αυτό φαίνεται μόνο από το γεγονός ότι χαρακτηρίζεται «clasico» από τους φίλους της Μπασκόνια, οι οποίοι διψούν για την αναμέτρηση με την κορυφαία ομάδα των τελευταίων χρόνων στην Ευρώπη.

Πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» θα τα δώσουν όλα στο ματς και έχουν δείξει στο παρελθόν ότι ξέρουν τον τρόπο να παίρνουν νίκες σε τέτοια ματς.