Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21:00/Novasports), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας στο ΣΕΦ, με τα προβλήματα ωστόσο να μην τον αφήνουν και πάλι σε ησυχία. «Κτύπησε» δε η… κατάρα και πάλι, εκεί που «πονούσε» ήδη, στους ψηλούς…

Ο Γιώργος Πρίντεζης, δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, καθώς πριν την προθέρμανση ακόμα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί του πόδι με αποτέλεσμα να λύσει τα παπούτσια του και να του τοποθετηθεί πάγος. Ο Σπανούλης που ήταν δίπλα του, κάνοντας ασκήσεις, αμέσως τον ρώτησε να δει τη συμβαίνει, με το πρόσωπο του Έλληνα φόργουορντ να είναι «συννεφιασμένο» και απογοητευμένος από τη νέα αυτή αρνητική εξέλιξη. 

Ο Πρίντεζης κουβαλάει αυτές τις ενοχλησούλες από το προηγούμενο παιχνίδι και μένει να δούμε την εξέλιξη της κατάστασής του αναφορικά με την συμμετοχή του στο παιχνίδι του με την ΤΣΣΚΑ, πόσο μάλλον από τη στιγμή που απουσιάζουν ακόμα δύο ψηλοί, ο Μιλουτίνοφ (προσπάθεια να παίξει με την Εφές) και ο Αγραβάνης (χάνει όλη τη χρονιά). 

Από κει και πέρα, η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού είχε αρκετές φωνές από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος διέκοψε κάμποσες φορές το πρόγραμμα κάνοντας έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες του και διορθώνοντάς τους. Βέβαια, κάθε φορά που εκτελούνταν σωστά το σύστημα, τα χειροκροτήματα σκέπαζαν την «παγωμένη» ατμόσφαιρα του ΣΕΦ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Η συμμετοχή του Γιώργου Πρίντεζη στην αυριανή (20/12, 21.00) αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, είναι αμφίβολη.

Ο φόργουορντ των «ερυθρολεύκων» υπέστη διάστρεμμα στο δεξί πόδι και νιώθει ενοχλήσεις. Το αν θα ενισχύσει ή όχι την ομάδα κόντρα στους Ρώσους, θα «φανεί» λίγο πριν το τζάμπολ.