Αύριο Κυριακή 10 και Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου γίνονται οι εκλογές στο επαγγελματικό επιμελητήριο Πειραιά και ένα από τα πρόσωπα που διεκδικούν την ψήφο των επαγγελματιών της πόλης είναι ο Νικήτας Γκόλφης, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης του πρότυπου ιχθυοπωλείου που βρίσκεται επί της οδού Μαρίας Χταζηκυριακού 136 αλλά και εκλεγμένος πρόεδρος της πρώτης δημοτικής κοινότητας Πειραιά.

Το peiraiasnews.gr επισκέφτηκε τον κ. Γκόλφη στο ιχθυοπωλείο του και συζήτησε μαζί του για τους λόγους τους οποίους στρατεύεται με το ψηφοδέλτιο «Δυναμική Κίνηση Επαγγελματιών» στο οποίο επικεφαλής είναι ο Γιάννης Βουτσινάς

«Κατεβαίνω στο επαγγελματικό επιμελητήριο και στηρίζω αυτή τη νέα προσπάθεια που κάνει ο Γιάννης Βουτσινάς για την αναβάθμιση και την ανανέωση του» μας είπε ο κ. Γκόλφης και συνέχισε επισημαίνοντας πως «στόχος μας είναι η πραγματική και ουσιαστική ανανέωση. Το επιμελητήριο πρέπει να είναι κοντά στον επαγγελματία και να ενδιαφέρεται τόσο για αυτόν, όσο όμως και για την τοπική οικονομία»  

Στη συζήτηση που είχαμε με τον κ. Γκόλφη μας απάντησε και στο πως πήρε την απόφαση να κατέβει υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές «στα πλαίσια της προσπάθειας που γίνεται από τον Γιάννη Βουτσινά και την ομάδα του για την αναβάθμιση του επιμελητήριου μου ζητήθηκε και εμένα να συνδράμω προς αυτή την κατεύθυνση. Με χαρά λοιπόν δέχτηκα καθώς συμφωνώ με όλη αυτή την προσπάθεια και τις ιδέες που έχει ο συνδυασμός αυτός για την επομένη ημέρα».

Ενώ για τους δικούς του στόχος ο γέννημα θρέμμα Πειραιώτης  κ. Γκόλφης τόνισε πως «προσωπικά πιστεύω πως το τελευταίο διάστημα το επιμελητήριο απομακρύνθηκε από τον επαγγελματία και πήρε διαζύγιο από την κοινωνία, στόχος μου είναι να βοηθήσω και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να συνδεθεί το επιμελητήριο με το δήμο Πειραιά και να δημιουργηθεί μια ανθηρή τοπική οικονομία στους κλάδους των επαγγελματιών της πόλης μας. Να ενισχυθεί δηλαδή η τοπική οικονομία. Αυτό είναι κάτι που το έχει ανάγκη όχι μόνο το επιμελητήριο αλλά κυρίως η κοινωνία και ένα επιμελητήριο που δουλεύει σωστά έχει τα εργαλεία και οφείλει να το κάνει για να συμβάλει και αυτό με τη σειρά του στην εύρυθμη λειτουργία της πόλης» κατέληξε ο κ. Γκόλφης.