Με ρυθµό «κατεπειγόντως» κινήθηκαν τρία διαφορετικά υπουργεία, συγχρονισµένα λες από «αόρατο χείρα», για συµφέροντα του κ. Βασίλη Παπαδόπουλου, εµπλεκόµενου στην πώληση «stock» εκρηκτικών και όπλων από την Ελλάδα στη Σαουδική Αραβία.


Μέσα σε µόλις 10 ηµέρες, από τις 12 Ιουνίου 2017 µέχρι τις 22 Ιουνίου 2017, τα υπουργεία Εθνικής Αµυνας, Εξωτερικών και Οικονοµίας και Ανάπτυξης σε υπηρεσιακό επίπεδο χειρίστηκαν και προώθησαν τη «διακρατική συµφωνία», ακόµα και όταν έβλεπαν µπροστά τους τις «µαύρες τρύπες» της όλης διαδικασίας.


Τα «Π» φέρουν σήµερα στη δηµοσιότητα το «χαµένο έγγραφο» µε τον χαρακτηρισµό «∆5» του υπουργείου Εξωτερικών, το οποίο επισυνάπτει ο υπουργός Αµυνας, Πάνος Καµµένος, στην απάντηση της ερώτησης (ΑΚΕ) που είχαν καταθέσει οι βουλευτές της Ν.∆. Β. Κικίλιας και Αν. ∆ηµοσχάκης στις 6 Νοεµβρίου.Υπογραµµίζεται ότι αυτό το έγγραφο είναι εκείνο που είχαν αναδείξει ως χαµένο στην προηγούµενη έκδοσή τους τα «Π». Κατά µαγικό τρόπο, «ανακαλύφθηκε» αίφνης ελεύθερο στο ∆ιαδίκτυο (http://www.mod.mil.gr/uploads/Dnsi_enimerosis/Pdf/KOINOBOYLEYTIKOS%20ELEGXOS/2017/NOE/1390/D5.pdf)
 

Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την υπόθεση στην εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που κυκλοφορεί.