Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία και ιδιαίτερα στην ΟΝΝΕΔ μετά τις εκλογές της Κυριακής και  την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία του κόμματος.

Το μεσημέρι της Τετάρτης Κώστας Κατσαφάδος και Σάκης Ιωαννίδης έδωσαν ραντεβού στην ταβέρνα "Καλύβας" στην Πειραϊκή για να συζητήσουν τις εξελίξεις στη "γαλάζια" νεολαία. 

Το 2016 θα είναι χρονιά ανακατατάξεων όχι μόνο στο κόμμα αλλά και στη νεολαία αφού η θητεία του Σάκη Ιωαννίδη λήγει και βάσει του καταστατικού δεν έχει δικαίωμα επανεκλογής.

Πάντειο και ΠαΠει έχουν από παλιά συμμαχία και βάσει αυτής είναι σειρά του Κατσαφάδου να αναδείξει πρόεδρο.

Όλα αυτά βέβαια τίθενται υπό αμφισβήτηση από τη στιγμή που ο εκλεκτός και των δύο -Βαγγέλης Μεϊμαράκης- δεν εξελέγη πρόεδρος, οπότε δεν μπορούν να κάνουν ο,τι θέλουν στη νεολαία. Πλέον στην εξίσωση η βασική μεταβλητή είναι οι νεολαίοι του Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΥΓ: Οι δυο τους είναι σίγουρη εγγύηση αποτυχίας αφού ό,τι αναλαμβάνουν το οδηγούν στα βράχια. Ξεκίνησαν από τον Μιχαλολιάκο, μετά ανέλαβαν την επικοινωνία για το "Ναι" στο δημοψήφισμα ως νεολαία και τελευταίο επίτευγμα ήταν ο Μεϊμαράκης.

Π.Γ