Ο Πάνος Καμμένος που τα τελευταία χρόνια καταφέρνει να κοροϊδεύει τους τρεις στους εκατό Έλληνες και να είναι με αυτό τον τρόπο στη Βουλή, αλλάζοντας τις πολιτικές και προσωπικές του απόψεις επί παντός επιστητού, όπως το φίδι το δέρμα του, εξέδωσε μια ανακοίνωση, με την οποία προσπάθησε και πάλι να κοροϊδέψει όσους του έχουν απομείνει απ’ αυτούς τους ελάχιστους που κοροϊδεύει τα τελευταία χρόνια.

Ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι όσοι διαβάσουν την ανακοίνωσή του, δεν γνωρίζουν νομικά, αλλά και δεν γνωρίζουν το περιεχόμενο της διατάξεως του κου Εισαγγελέως Εφετών Πειραιά, για άλλη μια φορά λέει ψέματα και συκοφαντεί και τον ίδιο τον Εισαγγελέα, αφού η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική.

Στη δική μου μήνυση και στη μήνυση Γιαννουσάκη που διερεύνησε ο κ. Εισαγγελέας, εμπλέκονται η Αντεισαγγελέας Εφετών κα Τζίβα και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, οι οποίοι νομικά χαρακτηρίζονται ιδιώτες και κρίνονται από τα Τακτικά Ποινικά Δικαστήρια, ο λιμενικός Χριστοφορίδης που κρίνεται από το Ναυτοδικείο, και ο πολιτικός Πάνος Καμμένος, για τον οποίον πριν από την κρίση του από το Ειδικό Δικαστήριο πρέπει να ασκηθεί δίωξη από τη Βουλή.

Όλο το ενδιαφέρον του κου Εισαγγελέως Εφετών εκ του νόμου περιορίστηκε στους 2 ιδιώτες που ήταν η κα Τζίβα και ο Τριανταφυλλόπουλος. Αυτούς τους 2 φρόντισε να απαλλάξει ο ισοβίτης Μάκης Γιαννουσάκης, πρόσωπο εντελώς αναξιόπιστο, ο οποίος ανήρεσε εντελώς τα όσα λέει στη μήνυσή του, αφού για τη μεν κα Τζίβα κατέθεσε, όταν τον κάλεσε ο κ. Μπρακουμάτσος, πράγματα εντελώς αντίθετα από τη μήνυσή του, και συγκεκριμένα ότι η κα Τζίβα έκανε το καθήκον της και αποκλείεται να τέλεσε το αδίκημα της κατάχρησης εξουσίας, για το δε Τριανταφυλλόπουλο, για τον οποίο έχει υποβάλει άλλη μήνυση για παράνομη υποκλοπή τηλεφωνήματός του, δεν έδωσε κανένα στοιχείο που να τον εμπλέκει στην υπόθεση.

Για τον Πάνο Καμμένο, όσον αφορά τη συμμετοχή του στο αδίκημα της απόπειρας καταχρήσεως εξουσίας που διέπραξε ο λιμενικός Χριστοφορίδης, ο Εισαγγελέας Εφετών περιλαμβάνει στο σκεπτικό του ότι δεν ασχολείται καθόλου, λόγω του ότι εκκρεμεί στη Βουλή των Ελλήνων άλλη δικογραφία σε βάρος του για το ίδιο αδίκημα, την οποία δικογραφία έχει διαβιβάσει η Δικαιοσύνη στη Βουλή από μηνών και για την οποία η συζήτηση στη Βουλή έχει προσδιοριστεί για τις 25/9/2017, αλλά από την επεξεργασία της μηνύσεώς μου παραπέμπει στη Βουλή τη δικογραφία για τα αδικήματα της ψευδούς καταμηνύσεως και της συκοφαντικής δυσφημήσεως, τα οποία διέπραξε ο Πάνος Καμμένος εις βάρος μου στην τελευταία συζήτηση στη Βουλή.
Όσον αφορά το λιμενικό Χριστοφορίδη, όχι μόνο δεν αρχειοθέτησε την υπόθεση, αλλά αντιθέτως, όπως παρέπεμψε τον Πάνο Καμμένο στη μόνη αρμοδία να του ασκήσει δίωξη Ελληνική Βουλή, το ίδιο παρέπεμψε και αυτόν στον Εισαγγελέα του Ναυτοδικείου Πειραιά ως μόνο αρμόδιο, για να ασκηθεί από αυτό η ποινική δίωξη.

Τον Πάνο Καμμένο περιμένει δύσκολο φθινόπωρο και δύσκολος χειμώνας, αφού στις 25/9/2017 αρχίζει η πραγματική εξέταση των συμπεριφορών του από τους εκπροσώπους των κομμάτων στη Βουλή, αλλά και γιατί τους επόμενους μήνες εκδικάζεται εναντίον του σειρά αγωγών για αποζημίωσή μου, αφού εκεί, στα πολιτικά Δικαστήρια, δεν μπορεί να επικαλεστεί τον ευεργετικό γι’ αυτόν νόμο περί ευθύνης Υπουργών.
Αυτή είναι η μόνη αλήθεια για την υπόθεση και προκαλώ τον Πάνο Καμμένο να παραιτηθεί της βουλευτικής του ασυλίας και να μην περιμένει τη βοήθεια από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, αλλά το κυριότερο να ζητήσει ο ίδιος την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών του επικοινωνιών, την οποία, δυστυχώς, τόσο γι’ αυτόν όσο και για τους υπολοίπους και παρά το ότι διερευνάτο η διάπραξη κακουργήματος, ο κ. Εισαγγελέας Εφετών αδικαιολόγητα δεν διέταξε.

Υ.Γ. Είμαι βέβαιος ότι ο Πάνος Καμμένος δεν έχει πλήρη γνώση του περιεχομένου της ανακοίνωσής του, αφού όπως πληροφορούμαι βρίσκεται για ψώνια σε πανάκριβη αγορά του εξωτερικού.