Κατά την κλήρωση του πρωταθλήματος μπάσκετ, βραβεύτηκαν και  οι κορυφαίοι της σεζόν με τον Ολυμπιακό να έχει τέσσερις ανάμεσα σε αυτούς. Ως πιο δημοφιλής παίκτης του πρωταθλήματος και μέλος της καλύτερης πεντάδας ο Βασίλης Σπανούλης, ως μέλη της καλύτερης πεντάδας οι Κώστας Παπανικολάου και Γιώργος Πρίντεζης, και ως ο πιο βελτιωμένος παίκτης ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Αρχικά ο Νίκολα Μιλουτίνοφ τόνισε «Είναι μεγάλη μου τιμή και είμαι πολύ ευτυχισμένος για αυτό το βραβείο. Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά, προκειμένου να γίνομαι καλύτερος μέρα με τη μέρα».

Από την μεριά του ο  Γιώργος Πρίντεζης υπογράμμισε:«Καλησπέρα δεν θα μπορέσω να βρίσκομαι εκεί, καθώς έχω υποχρεώσεις με την Εθνική. Ευχαριστώ πολύ όσους με ψήφισαν. Θέλω να ευχηθώ υγεία και ότι καλύτερο σε όλες τις ομάδες, προκειμένου να γίνει τη νέα σεζόν ένα ακόμη καλύτερο πρωτάθλημα».

Ο Κώστας Παπανικολάου επισήμανε: «Λόγω των υποχρεώσεων μου δυστυχώς δεν μπορώ να βρίσκομαι στην εκδήλωση. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του κόσμου που με ψήφισε. Ευχαριστώ επίσης την ομάδα και τους συμπαίκτες μου για τη στήριξή τους όλη τη χρονιά και να βρίσκομαι σε αυτή τη θέση σήμερα. Ευελπιστώ να είναι καλύτερη χρονιά για εμάς με υγεία και όλα να πάνε καλά».

Τέλος, ο Βασίλης Σπανούλης δήλωσε: «Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν. Η ομαδική διάκριση όπως έχω ξανά πει είναι το πιο σημαντικό για εμένα και όχι η ατομική διάκριση. Παρόλα αυτά θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την αγάπη του, η οποία μου δίνει κίνητρο να προσπερνάω τις δύσκολες στιγμές. Εύχομαι ο καλύτερος να κερδίσει τη φετινή σεζόν το πρωτάθλημα, το οποίο να γίνει μακριά από έκτροπα και άλλα πράγματα. Να γεμίσει ο κόσμος τα γήπεδα και όλα να πάνε καλά».