Κατά μέτωπο επίθεση της Ραχήλ Μακρή, που με βαριές εκφράσεις καταφέρεται κατά της Α.Ε.Κ. και της Ρένας Δούρου, με αφορμή το φιλικό με την Εθνική Αστέγων και τα χρήματα που φέρεται να έχει καταβάλει για αυτό η Περιφέρεια.

Γράφει στην ανάρτησή της στο facebook:

"Για να μην γίνονται ρεζίλι βάζω κι εγώ από το ταμείο των αγοριών μου που μάζεψαν για τα κάλαντα. Μόνο αγάπη στο Ρενάκι. Η ποδοσφαιρική ομάδα της Α.Ε.Κ. έδωσε φιλανθρωπικό αγώνα με την Εθνική Ομάδα Αστέγων.

Το θέμα έπαιξε παντού σε όλα τα ΜΜΕ. Η ανώνυμη εταιρεία της Α.Ε.Κ. ενίσχυσε το brand name και μάλιστα με μηδενικό κόστος. Μέχρι εδώ όλα καλά.

Ποιος πλήρωσε όμως το λογαριασμό για τα έξοδα διεξαγωγής του αγώνα στο Ο.Α.Κ.Α.; Η ιδιοκτησία (φανερή ή αφανής) της Α.Ε.Κ.; Όχι βέβαια. Η περιφέρεια Αττικής. Δηλαδή εμείς. ‪#‎Yolo‬. Για να κάνει το κομμάτι του ο λαθρέμπορας. ‪#‎Yolo_ξανά‬.

Για να μη ξοδεύεται πάντως το "σωματείο", την επόμενη φιλανθρωπία την πληρώνω εγώ. Για μη γίνονται ρεζίλι για 9.840 ευρώ και 3.075 ευρώ. Δηλαδή για 12.915 ευρώ. Για το Ρενάκι μόνο αγάπη και "Δούρου Αρένα"".