Τα Παραπολιτικά κυκλοφορούν το Σάββατο 19 Αυγούστου με 4 μεγάλες προσφορές για όλη την οικογένεια!
ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΕΝΑ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
από τη σειρά
ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

Αποκτήστε και αυτή την εβδομάδα ένα νέο βιβλίο σύγχρονης λογοτεχνίας από τους πιο αξιόλογους, Έλληνες και ξένους, νέους συγγραφείς! Η σειρά περιλαμβάνει εκπληκτικές εκδόσεις που θα σας συντροφεύσουν όλο το καλοκαίρι με ιστορίες γεμάτες πάθος, ένταση, έρωτα και περιπέτεια!
Το Σάββατο 19 Αυγούστου επιλέξτε ένα από τα εκπληκτικά μυθιστορήματα:
1. ΑΛΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ της ΜΑΙΡΗΣ ΓΚΑΖΙΑΝΗ
Η Έλενα, μια νέα γυναίκα, λόγω πρωτοφανούς κακοκαιρίας, βρίσκεται εγκλωβισμένη μαζί με εκατοντάδες άλλους ανθρώπους σ’ ένα αεροδρόμιο. Οι πτήσεις έχουν σταματήσει και τα αεροπλάνα είναι ακινητοποιημένα. Η κακοκαιρία επιδεινώνεται συνεχώς… Λέω να σου γράψω ένα γράμμα… να το γεμίσω με άλικες σκέψεις… με άλικες λέξεις… σκέφτεται η Έλενα. Τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω της, τα λόγια που ακούγονται αποσπούν κάθε τόσο την προσοχή της… Και οι μνήμες που αφυπνίζονται οδηγούν στις στιγμές που έζησε με τον Αλέξη. Πού βρίσκεται το αεροδρόμιο;
Ποιος είναι ο Αλέξης; Και τι συμβολίζουν τα άλικα βήματα στα οποία εκείνος την καθοδηγεί να πατήσει; Στις ράγες του τρένου καιροφυλακτεί η λύτρωση και σ’ ένα νοσοκομείο ξημερώνει η αλήθεια… Όταν η Έλενα αρχίζει να θυμάται, θα ξαναβρεί την υπερηφάνεια και την αυτοπεποίθησή της; Στο μηδέν του χρόνου, ρουά ματ του έρωτα στη ζωή…
2. ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΙΩΠΗ της ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΗΣ ΚΟΥΜΙΩΤΟΥ
Δεν είχε τολμήσει ποτέ εκείνη. Δεν είχε απαιτήσει. Έπνιγε τις εσωτερικές της φωνές σε μιαν ατέρμονη σιωπή. Κι όλοι σχεδόν παρερμήνευαν την αθόρυβη εικόνα της. Τους ξεγελούσε, χωρίς να το επιδιώκει, και πίστευαν πως ήταν ευτυχισμένη. Στην πραγματικότητα, μέσα στη σιωπή και την ακινησία της ζωής της, η ψυχή της, με παιδιάστικη λαχτάρα, διψούσε για… ψυχή και αρώματα ονείρου. Δεν το ’ξερε ούτε η ίδια· έκανε πως δεν το ’ξερε ή δεν επέτρεπε στον εαυτό της να το συνειδητοποιήσει. Σιωπούσε και κινούνταν πάντα στις ίδιες διαδρομές· σε μιαν ευθεία μονότονη, απαράλλακτη, παίζοντας για χρόνια… κουτσό, χωρίς ποτέ να πατήσει τη γραμμή! Ώσπου εκείνος, ο μάγος-άγγελος, την κοίταξε ίσια στα μάτια κι από κει ως τα κατάβαθα του είναι της και, διδάσκοντάς τη λόγο αγάπης, σκόρπισε τη νεφέλη της σιωπής. Σαν σε θαύμα, άπλωσε το χέρι του και χάραξε τον δρόμο τους απ’ την αρχή για της ζωής το πανηγύρι· σήκωσε μαζί της την άγκυρα για ένα ταξίδι ατελεύτητο σε γαληνεμένη θάλασσα.

3. Ομερτά της Αναστασίας Κορινθίου

Ένα βιβλίο για τους Έλληνες του σήμερα. Για τα μνημόνια που φέρνουν μνημόσυνα στις σχέσεις, για όλες τις “suc-sex”storiesπου δεχτήκαμε να συμμετέχουμε έστω και σαν θεατές, για όλα τα απαγορευμένα μήλα που κατάπιαμε αμάσητα και μας έκλεψαν την Εδέμ των ονείρων μας... ΟΜΕΡΤΑ σχέσεωνκαι σκέψεων, ανάμεσα σε άντρες, γυναίκες, gay, byκαιbye-bye... ΟΜΕΡΤΑ στις ροζ γραμμές, στα πρωινάδικα, στα μπαρ τα σκοτεινά και σε ψυχές ακόμα πιο σκοτεινές, κρυμμένες σε φωτεινά μάτια... Μια γυναίκα και πέντε άντρες (σχεδόν)… Κομπολόι με χάντρες μα με απούσα συνείδηση! ΟΜΕΡΤΑ… Μαύρη κωμωδία ή πολύχρωμη τραγωδία; Γέλιο γλυκό ή στυφό; Χαμόγελα χαράς ή χαρμολύπης; Ήρωες γνώριμοι μα αγνοημένοι ή άγνωστοι και παρεξηγημένοι; ΟΜΕΡΤΑ. Για αυστηρά εχέμυθους και ριψοκίνδυνους αναγνώστες
---


Ένα βιβλίο
ΑΡΛΕΚΙΝ

 
 
Απολαυστικές, τολμηρές, προκλητικές και γεμάτες ερωτισμό ιστορίες που βάζουν φωτιά στη φαντασία! Αποκτήστε κάθε εβδομάδα ένα νέο βιβλίο Άρλεκιν! 
Γιατί… με ένα Άρλεκιν ξεχνιέσαι!
---
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
TOM & JERRY
ΚΟΜΙΞ – ZΩΓΡΑΦΙΕΣ - ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Ένας πονηρούλης γάτος κι ένα ζαβολιάρικο ποντικάκι χαρίζουν στα παιδιά ατέλειωτες ώρες ψυχαγωγίας γεμάτες διάβασμα, παιχνίδι και ζωγραφική! Αυτό το καλοκαίρι όλοι οι μικροί μας φίλοι διασκεδάζουν με τον Τομ και τον Τζέρι στο καλύτερο περιοδικό που θα βρείτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ στα Παραπολιτικά!
--
MONO ME THN ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ 2€
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ
Το ΚΛΕΙΔΙ του λύτη
ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ για όλους! 
64 ΣΕΛΙΔΕΣ

Μη χάσετε εντελώς δωρεάν με την απλή έκδοση των Παραπολιτικών έναν ολοκαίνουριο υπερπολυτελή τόμο, 64 σελίδων, με νέα σταυρόλεξα! Διασκεδάστε όλες τις στιγμές της ημέρας, στο σπίτι, στο λεωφορείο, στη παραλία με το «Το κλειδί του λύτη» και ακονίστε το μυαλό σας με τα σταυρόλεξα της νέας εποχής! Σκανδιναβικά, κλασικά, διαγράμματα, αμερικανικά και sudoku για δυνατούς λύτες.. και όχι μόνο!