Τα Παραπολιτικά κυκλοφορούν το Σάββατο 12 Αυγούστου με 4 + 1 μεγάλες προσφορές για όλη την οικογένεια!
ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΕΝΑ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
από τη σειρά
ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

Το καλύτερο δώρο για την παραλία!
Αποκτήστε ένα ολοκαίνουριο βιβλίο από τη μοναδική σειρά «Σύγχρονη Λογοτεχνία». Η σειρά περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία τίτλων από τους πιο αξιόλογους, Έλληνες και ξένους, νέους συγγραφείς. Κάθε εβδομάδα ένα νέο βιβλίο σας περιμένει για να το απολαύσετε στις διακοπές ή στο σπίτι και να ζήσετε μέσα από τις σελίδες του τις πιο συναρπαστικές ιστορίες γεμάτες ένταση, δράση, πάθη και έρωτα!
Το Σάββατο 12 Αυγούστου επιλέξτε ένα από τα εκπληκτικά μυθιστορήματα:
1. ΟΥΣ ΤΟ FACEBOOK ΣΥΝΕΖΕΥΞΕ της ΒΙΟΛΕΤΤΑΣ ΚΟΥΜΠΗ
Η Στέλα γνώρισε τον Ανδρόνικο στο facebook. Τη μαμά του τη γνώρισε διά ζώσης. Το κάδρο όμως το πλαισίωναν κι άλλοι και η κορνίζα κόντευε να σπάσει από την πίεση του παράταιρου. Στην Κρήτη κάποιος την έκλεψε και την οδήγησε σε λημέρι απάτητο. Θα καταφέρει η Στέλα να σωθεί από τον απαγωγέα; Θα γυρίσει πίσω στον Ανδρόνικο ή θα μείνει για πάντα στη σπηλιά του Σήφη; Θα μάθει ο πατέρας της ότι απήγαγαν την κόρη του; Κι αν επιστρέψει, θα παντρευτεί; Θα κάνει παιδί; Τι όνομα θα του δώσει; Μήπως του κουμπάρου; Η Τόνια η ξινή θα είναι καλεσμένη στη βάφτιση; Η Ναπολιτάνα; Το αφεντικό μου; Η μάνα μου;
2. ΚΡΟΚΟΝΤΙΛ – ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΟΞΕΙΔΩΣΗ του ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥΣΣΑ
Η Στεφανία ένιωθε εντελώς ένοχη κι αυτή της η ενοχή τη φόρτωνε με μια μοναδική γοητεία προφανώς αναγνωρίσιμη. Ήταν η σκιά που πότε πότε περνούσε και σκέπαζε την αναστατωμένη ψυχή του Λευτέρη. Ο Λευτέρης νοσταλγούσε τα πνευματικά καρυκεύματα της Στεφανίας που κατακρημνίζονταν σε υγρές, φθισικές, αλλοτινές, πνιγηρές ψυχώσεις. Ο Κωστής όχι μόνο δεν φάσκιωνε τις επιθυμίες του αλλά σε δεδομένο πόνο τις απάλλασσε γοργά από τη φορεσιά τους, με λάθος όμως τρόπο και για λάθος σκοπό. Ο Στέλιος, ερωτικά ωριμότερός του, τον απογύμνωνε με κάθε ευκαιρία από την πανοπλία της λογικής, αφήνοντάς τον εκτεθειμένο στη λαγνεία του πόνου. Ο Κωστής τον αγαπούσε τον Λευτέρη ακόμη κι αν δεν είχαν έρθει πολύ κοντά, αλλά υπήρχαν στιγμές που ευχόταν, το παραδεχόταν, να μην υπήρχε. Σαν να έκλεβε τη στοργή και το πνεύμα του Στέλιου σταλιά σταλιά με τη συναίνεσή του. Αυτή είναι μια ιστορία για την πνευματική οξείδωση. Είναι μια ιστορία για την κατάργηση του αέναου «πάντα» και την επιβολή του ανήλικου, καλειδοσκοπικού «τώρα». Είναι μια ιστορία για τις μεγάλες σιωπές και τον αξιωματικό ρατσισμό. Είναι μια ιστορία για την Κροκοντίλ και τις φολιδωτές της εξαρτήσεις, Είναι μια ιστορία για τις νεότοκες, αστικές παρορμήσεις. Είναι μια ιστορία για την ανθρώπινη αναπνοή και την ηδονή της μονογαμίας. Είναι μια ανθρώπινη, ερωτική ιστορία χωρίς τη σαρκική σκουριά. Μια ασπρόμαυρη ταινία που η μουσική της ξεθυμαίνει προτού προλάβει το τελευταίο αντίο να μετατραπεί σε σκληρή ανάμνηση.
 

---
NEO CD
GREEK SUMMER HITS

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
Μια εκπληκτική ολοκαίνουρια συλλογή με τα πιο δυνατά ονόματα του ελληνικού τραγουδιού! Για πρώτη φορά, οι μεγαλύτερες επιτυχίες του 2017 συγκεντρωμένες σε ένα μοναδικό CD που δεν πρέπει να χάσετε!
Το CD περιλαμβάνει τα τραγούδια:
1. Μην ανησυχείς - Γιώργος Σαμπάνης
2. Σ’ έχω χάσει – Δήμος Αναστασιάδης
3. Ο Θεός είναι γυναίκα - Έλλη Κοκκίνου 
4. Δεν είναι αργά – Μύρωνας Στρατής
5. Απωθημένο – Πάνος Κιάμος
6. Όσα νιώθω – Κωνταντίνος Αργυρός
7. Ώρα να γυρίσεις - Μαλού
8. Δεν πάω στη δουλειά – Λούκας Γιώρκας
9. Πήρα δεν σε βρήκα – Θέμης Παναγιωτίδης
10. Που είσαι - Νίκος Μακρόπουλος
11. Καρδιά σπασμένη – Γιάννης Βοργίας
12. Θα ‘σουν εδώ – Στέλλα Καλλή
13. Άργησες πολύ - Νίνο
14. Σώμα, βλέμμα και ψυχή – Ελευθερία Ελευθερίου
15. Τέλος χρόνου – Αλέξανδρος Μίρτος
16. Ασ’ τους να λένε – Vegas
17. Δεν τολμώ – Νικόλας Ραπτάκης
---
Ένα βιβλίο 
ΑΡΛΕΚΙΝ

Απολαυστικές, τολμηρές, προκλητικές και γεμάτες ερωτισμό ιστορίες που βάζουν φωτιά στη φαντασία! Αποκτήστε κάθε εβδομάδα ένα νέο βιβλίο Άρλεκιν! 
Γιατί… με ένα Άρλεκιν ξεχνιέσαι!
---
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
TOM & JERRY
ΚΟΜΙΞ – ZΩΓΡΑΦΙΕΣ - ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Ο Τομ και ο Τζέρι διασκεδάζουν όλα τα παιδιά με τις φανταστικές τους εκπλήξεις: απίθανες δραστηριότητες, σελίδες ζωγραφικής, αστεία και γκάφες! Αυτό το καλοκαίρι οι μικροί μας φίλοι περνάνε ατέλειωτες ώρες χαράς με το καλύτερο περιοδικό που θα βρείτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στα Παραπολιτικά! 
--
MONO ME THN ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ 2€
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ
Το ΚΛΕΙΔΙ του λύτη
ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ για όλους! 
64 ΣΕΛΙΔΕΣ

Μη χάσετε εντελώς δωρεάν με την απλή έκδοση των Παραπολιτικών έναν ολοκαίνουριο υπερπολυτελή τόμο, 64 σελίδων, με νέα σταυρόλεξα! Διασκεδάστε όλες τις στιγμές της ημέρας, στο σπίτι, στο λεωφορείο, στη παραλία με το «Το κλειδί του λύτη» και ακονίστε το μυαλό σας με τα σταυρόλεξα της νέας εποχής! Σκανδιναβικά, κλασικά, διαγράμματα, αμερικανικά και sudoku για δυνατούς λύτες.. και όχι μόνο!