Παρά το γεγονός ότι οι δικαστικές αρχές της χώρας είναι επιφορτισμένες με το να ασχοληθούν με πλείστες όσες σοβαρές υποθέσεις, το τελευταίο διάστημα αναγκάζονται να παραλαμβάνουν εκατοντάδες μηνύσεις οπαδών του καταζητούμενου Αρτέμη Σώρρα κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας, όπως αναφέρει η Ελευθερία του Τύπου.

Απέναντι σε κάθε λογική, εκατοντάδες οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα ύστερα από προτροπή του ίδιου έχουν προχωρήσει στην κατάθεση των μηνύσεων σε εισαγγελίες Πρωτοδικών ανά την Ελλάδα. Την αρχή έκανε ο ίδιος ο Αρτέμης Σώρρας πριν από την εξαφάνισή του, η οποία ήρθε μετά την καταδίκη του από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών σε κάθειρξη οκτώ ετών για το αδίκημα της υπεξαίρεσης.

Οι μηνύσεις αφορούν τη θέσπιση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων με τον νόμο 4389/2016, πίσω από τον οποίο οι οπαδοί του Σώρρα θεωρούν ότι έχει εξυφανθεί συνωμοσία (!) για να πτωχεύσει η χώρα και να καταλυθεί η δημοκρατία. Με αυτό το παράλογο σκεπτικό υποστηρίζουν πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να συλληφθεί πάραυτα και να καταδικαστεί από την ελληνική Δικαιοσύνη για εσχάτη προδοσία.

*Περισσότερα στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας