Το συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης που ξεκίνησε την Παρασκευή στο ΣΕΦ και τελείωσε χτες Κυριακή, αποτέλεσε το κεντρικό θέμα της πολιτικής σκηνής για το τριήμερο που μας πέρασε.

2.500 στελέχη από όλη την Ελλάδα μετέτρεψαν τον Πειραιά σε σπίτι τους και παρακολούθησαν τις διεργασίες για την ενοποίηση του χώρου της κεντροαριστεράς, αλλά και όλες τις ομιλίες που αφορούσαν τόσο to παρελθόν, όσο και το μέλλον της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Βροντερό όμως ήταν και το πάρων που έδωσαν οι 138 σύνεδροι από την Α’ και την Β΄ εκλογική περιφέρεια του Πειραιά που δεν έφυγαν στιγμή από το ΣΕΦ.

Ο φωτογραφικός φακός του peiraiasnews.gr απαθανάτισε τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη ο οποίος βρέθηκε εκεί με την θεσμική του ιδιότητα, τον υποψήφιο βουλευτή στη Β΄Πειραιά Δημήτρη Διαμαντίδη, τον υποψήφιο βουλευτή στην Α ΄Πειραιά Δημήτρη Καρύδη, τον Βασίλη Κατσαφάδο, τον γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Πειραιά και νήσων Τάσο Καλαφάτη, τον πρώην γραμματέα της νεολάιας ΠΑΣΟΚ Παντελή Καμμά και πολλούς άλλους.