Ο Βασίλης Κατσαφάδος τίμησε με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τον ιστορικό ηγέτη του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου.

Ο γνωστός δικηγόρος  που όπως έχουμε γράψει εδώ στο Peiraiasnews.gr αναμένεται να διεκδικήσει την βουλευτική έδρα της Α΄ εκλογικής περιφερείας Πειραιά, σήμερα που συμπληρώνονται 21 χρόνια από τον θάνατο του ανέβασε μία φωτογραφία του πρώην πρωθυπουργού συνοδευόμενη με την εξής λεζάντα

«Σαν σήμερα, πριν από 21 χρόνια, έφυγε απ' τη ζωή ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο μεγαλύτερος πολιτικός ηγέτης της μεταπολίτευσης. Αν και χτυπήθηκε και συκοφαντήθηκε όσο λίγοι, αν και ουδέποτε ενδιαφέρθηκε εν ζωή " να φιλοτεχνήσει επιμελώς" την υστεροφημία του όπως έκαναν πολλοί άλλοι, εν τούτοις ήταν ο μόνος πολιτικός της μεταπολίτευσης που αγαπήθηκε και ταυτίστηκε με έναν τρόπο σχεδόν μαγικό με το λαό. Κι αυτό γιατί ενσάρκωσε αυθεντικά τους λαϊκούς αγώνες δεκαετιών για δημοκρατία, εθνική ανεξαρτησία και κοινωνική δικαιοσύνη, καθώς και τα οράματα και τις αγωνίες του μη προνομιούχου πολίτη. Ο χρόνος που πέρασε και που περνάει, αναδεικνύει δραματικά το δυσαναπλήρωτο κενό του, αλλά και τη μοναδικότητα της χαρισματικής του προσωπικότητας. Η ιστορική του παρακαταθήκη ας αποτελέσει τον οδηγό και το φάρο για τη δημιουργία ξανά μιας ισχυρής, ενωμένης και ριζοσπαστικής δημοκρατικής παράταξης που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος...»