ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΩΝ CD
ΧΡΥΣΗ ΔΙΣΚΟΘΗΚΗ

 
Οι αυθεντικές εκτελέσεις των μεγάλων επιτυχιών του ‘60
Στέλιος Καζαντζίδης, Μαρινέλλα, Γρηγόρης Μπιθικώτσης, Πόλυ Πάνου, Στράτος Διονυσίου, Μαίρη Λίντα, Μανώλης Χιώτης, Καίτη Γκρέυ, Μανώλης Αγγελόπουλος, Τζένη Βάνου και πολλοί ακόμα!
Οι αυθεντικές εκτελέσεις των μεγάλων επιτυχιών κάθε χρονιάς συγκεντρώθηκαν σε μια νέα συλλογή συλλεκτικών CD που δεν πρέπει να λείπει από την δισκοθήκη σας!
Αποκτήστε το 2ο CD - 1961 με τις όλες τις μεγάλες ερμηνείες των πιο αγαπημένων τραγουδιών της χρονιάς, που άφησαν εποχή!
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ 2Ο CD - 1961
1. Το Τρελοκόριτσο - Γρηγόρης Μπιθικώτσης, Λίτσα Ζίκα
2. Γιατί Θες Να Φύγεις - Γιώτα Λύδια, Χρηστάκης
3. Σβήσε Το Φως Να Κοιμηθούμε - Πόλυ Πάνου, Χρηστάκης
4. Καρδιά Πληγωμένη - Στέλιος Καζαντζίδης, Μαρινέλλα
5. Έξω Ντέρτια Και Καημοί - Στέλιος Καζαντζίδης
6. Το Χρήμα Δεν Το Λογαριάζω - Γρηγόρης Μπιθικώτσης, Βασίλης Τσιτσάνης
7. Ανεβαίνω Σκαλοπάτια - Βαγγέλης Περπινιάδης
8. Όταν Κοιμάται Ο Δυστυχής - Μανώλης Αγγελόπουλος
9. Γιατί Γλυκειά Μου Κλαίς - Βαγγέλης Περπινιάδης, Μαρία Γρίλλη
10. Πες Μου Γιατί - Γιώτα Λύδια
11. Στο Περιγιάλι Το Κρυφό - Γρηγόρης Μπιθικώτσης
12. Βράχο Βράχο Τον Καημό Μου - Στέλιος Καζαντζίδης, Μαρινέλλα
---
ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΒΙΒΛΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΛΑΣΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

Αποκτήστε τα αριστουργήματα της ελληνικής λογοτεχνίας, από τους σημαντικότερους Έλληνες συγγραφείς σε υπερπολυτελείς συλλεκτικές εκδόσεις, όπως ακριβώς κυκλοφορούν στα βιβλιοπωλεία!

Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης - Γεώργιος Βιζυηνός – Ιωάννης Κονδυλάκης - Ανδρέας Καρκαβίτσας - Πηνελόπη Δέλτα – Ιάκωβος Πολυλάς – Κωνσταντίνος Θεοτόκης & άλλοι πολλοί!

Μη χάσετε το νέο βιβλίο της σειράς:

ΠΛΑΤΩΝ ΡΟΔΟΚΑΝΑΚΗΣ

Το βυσσινί τριαντάφυλλο και άλλα διηγήματα

Ο Πλάτωνας Ροδοκανάκης, λογοτέχνης, ιστορικός ερευνητής και δημοσιογράφος, γεννήθηκε στη Σμύρνη το 1883. Ήταν γόνος αριστοκρατικής και πλούσιας οικογένειας, γιος του δικηγόρου Παναγιώτη Σουλιώτη και της Δέσποινας Ροδοκανάκη. 

Φοίτησε στην Ευαγγελική Σχολή Σμύρνης και στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης, καθώς η αρχική του επιθυμία ήταν να γίνει κληρικός. Όμως δεν άντεξε τις απαγορεύσεις και τις υποχρεώσεις του δόκιμου μοναχού κι έτσι εγκατέλειψε τις θεολογικές σπουδές του. Στην αρχή της επαγγελματικής του καριέρας εργάστηκε ως υπάλληλος στο βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης και στη συνέχεια ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία, εργαζόμενος κυρίως ως χρονογράφος στις εφημερίδες Ακρόπολις και Εστία. Πέθανε από φυματίωση το 1919 σε ηλικία 36 ετών.

Τα έργα του Πλάτωνα Ροδοκανάκη χαρακτηρίζονται από υπερβολή και ηδυπάθεια, ενώ σε αυτά συνυπάρχουν το όνειρο, η φαντασίωση αλλά και η λεκτική υπερβολή και επιτήδευση.

Στο Βυσσινί Τριαντάφυλλο ο αισθητισμός του συγγραφέα είναι ολοφάνερος. Το αισθησιακό, λυρικό ύφος του μυεί τον αναγνώστη στην ανυπέρβλητη μαγεία του έρωτα.

Ήρωες της ιστορίας είναι ο Γιώργος και η Βέρα, δυο νέα και ερωτευμένα παιδιά, γόνοι εύπορων, αριστοκρατικών οικογενειών.

Απολαμβάνοντας, λοιπόν, μια άνετη ζωή χωρίς βιοποριστικά προβλήματα, υιοθετούν μια απερίσκεπτη και ριψοκίνδυνη, σχεδόν νοσηρή συμπεριφορά. Ζουν με πάθος τον έρωτά τους, ονειρεύονται, τολμούν. Ώσπου μια μέρα…