Η χορογράφος Αποστολία Παπαδαμάκη, ο συνθέτης Τρύφωνας Κουτσουρέλης και οι συνεργάτες τους από τον επιστημονικό και τον καλλιτεχνικό χώρο καλούν το κοινό στην ολονυχτία «In the eyes of God», στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά (Ηρώων Πολυτεχνείου 32), στις 17 Ιουνίου, στις 8.30 το βράδυ.

Τα πάντα μέσα στο Σύμπαν είναι Ένα, μια απέραντη ενιαία και αδιαίρετη ενότητα. Μέσα σε αυτή την ενότητα, χάνεται η έννοια «άτομο» και «εγώ». Τι ρόλο παίζει η πίστη στον παραπάνω συλλογισμό, που, τελευταία, αποδείχτηκε και επιστημονικά;

Ο Πειραιάς υπήρξε πάντα ένας τόπος συνάντησης Ανατολής και Δύσης. Οι δύο πόλοι σκέψης του δυτικού πολιτισμού και της ανατολικής φιλοσοφίας, θα λειτουργήσουν σε ένα παράλληλο επίπεδο.

Οι θεατές - πρωταγωνιστές καλούνται να συναντηθούν σε μια ολονυχτία, να αλληλεπιδράσουν, να εγκαθιδρύσουν μια βαθιά ανθρώπινη επαφή μέσα από την τέχνη, σε ένα υπερβατικό δικό τους δημιούργημα, με θέμα την πίστη και γύρω από το ερώτημα: «Τι νομίζουμε ότι είναι ο Θεός;».

Πληροφορίες

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: Ηρώων Πολυτεχνείου 32 - Πειραιάς, τηλ.: 210 4143310 - 320.

Αναλυτικές πληροφορίες για τις δράσεις της ενότητας «Άνοιγμα στην πόλη του Πειραιά»: στην ιστοσελίδα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, dithepi.gr.