Η Βίκυ Σταμάτη μίλησε στην εκπομπή "Αυτοψία" του Alpha, για την απόφαση αποφυλάκισης του Άκη Τσοχατζόπουλου. Η κ. Σταμάτη μάλιστα αποκάλυψε ότι ένας άνδρας προθυμοποιήθηκε να πληρώσει την εγγύηση ύψους 200.000 ευτώ που απαιτούνται για την αποφυλάκιση του πρώην υπουργού.

«Βρέθηκα στη φυλακή, διασύρθηκα, διαπομπεύτηκα, λιθοβολήθηκα, στην κυριολεξία  ξεφτιλίστηκα. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό» είπε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου. Αναφορικά με τα χρήματα που απαιτούνται για την αποφυλάκισή του σημείωσε πως «γίνεται τις τελευταίες μέρες ένας αγώνας δρόμου, δεν έχει δείξει κανείς από τους ευεργετιθέντες ενδιαφέρον.

Πριν μιλήσω στην εκπομπή, δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο, ο οποίος μου είπε “ότι υπάρχει λύση”. Υπάρχουν άνθρωποι με άλφα κεφαλαίο. Μου πρότεινε με ονοματεπώνυμο να καταθέσει το ποσό, ώστε ο κύριος Τσοχατζόπουλος να οδηγηθεί στην ελευθερία. Το θέμα είναι να το δεχτεί ο ίδιος».

Ο κύριος Τσοχατζόπουλος δεν ξέρει πόσο τον λάτρεψα, του συμπεριφέρομαι ως μωρό, όπως το παιδί μου.  Είναι πολύτιμοι άνθρωποι για μένα» πρόσθεσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της.

Αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του πρώην υπουργού τόνισε πως «Ο γιατρός, ο οποίος τον χειρούργησε, μου είπε το εξής: “κυρία Σταμάτη ο κύριος Τσοχατζόπουλος είναι 77 ετών, μέσα του είναι 98 ετών, είναι όλος σάπιος».

Του συμπεριφέρομαι ως μωρό 

Σχετικά με τη σχέση που έχει με τον Άκη Τσοχατζόπουλου η Βίκυ Σταμάτη υπογράμμισε πως "δεν ξέρει πόσο τον λάτρεψα, του συμπεριφέρομαι ως μωρό, όπως το παιδί μου.  Είναι πολύτιμοι άνθρωποι για μένα". 

Για να διαβάσετε τη συνέχεια του άρθρου πατήστε ΕΔΩ