Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Βαγγέλη Μειμαράκη στο γραφείο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στον απόηχο των δηλώσεων που είχε κάνει ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και είχαν προκαλέσει την αντίδραση της ηγεσίας του κόμματος, με το θέμα να κλείνει μέσα στην ίδια μέρα.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης εξερχόμενος του γραφείου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ερωτώμενος σχετικά με την κόντρα αυτή αρκέστηκε να απαντήσει ότι η χώρα είναι σε πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι για να ασχολούμαστε με κουτσομπολιά. "Ολα τα μεγάλα θέματα είναι ανοικτά, εθνικά, η διαπραγμάτευση, η αξιολόγηση" Αυτά είναι τα ζήτηματα μου μας απασχολούν. 

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σχολιάζοντας το κλίμα της συνάντησής του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε με νόημα "Ήταν μια ειλικρινής συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα, συμπίπτουμε και θα προχωρήσουμε σε κοινή κατεύθυνση" προσθέτοντας ότι "Δν υπάρχει θεμα παρεξήγησης ούτε καν τα συζητήσαμε αυτά. Ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε και το εάν υπάρχει υπαρχει συναντίληψη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη απάντησε"Είπαμε τις απόψεις μας ο ένας και ο άλλος και συμπίπτουμε σε όλα".