Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του θα υποδεχθούν απόψε στο ΣΕΦ την Μπαρτσελόνα (Live από το gavros.gr στις 20:00/NS2) αλλά μόνο καλοί οικοδεσπότες δεν θέλουν να φανούν.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επανέλθουν στο δρόμο των επιτυχιών, καθώς προέρχονται από δύο ήττες (με ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ και Γαλατασαράι στην Πόλη), οι οποίες τους έχουν επηρεάσει ψυχολογικά.

Ο προπονητής των Πειραιωτών θέλει να δει άπαντες τους αθλητές του να δίνουν το 100% και είναι συγκεντρωμένοι στο έργο τους, ώστε να έρθει η νίκη στο αποψινό παιχνίδι. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα περιπλέξει τα πράγματα για τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Έλληνας τεχνικός θα έχει στην αποστολή και τον Έρικ Γκριν, τον οποίο επανέφερε στις υποχρεώσεις της ομάδας, μετά το 48ώρο που είχε εκτός αυτής.

Πριν από την αναμέτρηση θα τιμηθεί ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος σήκωσε την Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό στο Λονδίνο.

Το σημερινό παιχνίδι ένα λήξει με τους δύο βαθμούς της νίκης για τους «ερυθρόλευκους» θα τους δώσει άλλη ώθηση και ψυχολογία ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ.

Το ΣΕΦ αναμένεται κατάμεστο και θα βοηθήσει τον Θρύλο να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.