Μία από τις πιο χρυσές σελίδες της ιστορίας του στο μπάσκετ, την «έγραψε» στο «Αμπντί Ιπεκτσί» της Κωνσταντινούπολης ο Ολυμπιακός, όπου κατέκτησε την δεύτερη Ευρωλίγκα του, το 2012.

Ο Θρύλος επιστρέφει στον… τόπο του εγκλήματος, όπου θα αντιμετωπίσει την Γαλατάσαραϊ για την 6η αγωνιστική της φετινής διοργάνωσης (Live από το gavros.gr στις 19:00/NS2) και μόνο καλές αναμνήσεις έχει από αυτό το γήπεδο.

Οι «ερυθρόλευκοι» οι οποίοι προέρχονται από εντός έδρας ήττα από την πρωτοπόρο ΤΣΣΚΑ Μόσχας και μετρούν 3 νίκες και δύο ήττες στην φετινή Ευρωλίγκα, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες απέναντι στην τουρκική ομάδα.

Ωστόσο το παιχνίδι αναμένεται αρκετά δύσκολο, με τους Τούρκους να μετρούν 5 ήττες σε ισάριθμους αγώνες και θέλουν να ανακάμψουν και να πάρουν το πρώτο τους… δίποντο.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στο ματς, κάτι που δήλωσε και ο Έλληνας τεχνικός πριν την αναχώρηση της ομάδας για την γειτονική χώρα.

Ο προπονητής των Πειραιωτών, πάντως, δεν υπολογίζει κανένα πρόβλημα και θα έχει όλους τους αθλητές του στη διάθεσή του.

Ο Μάντζαρης που αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα και πιο συγκεκριμένα ταλαιπωρούταν από τενοντίτιδα στο γόνατο, πέταξε με την υπόλοιπη αποστολή και η συμμετοχή του θεωρείται δεδομένη.