Ο Ολυμπιακός δίνει απόψε το τρίτο του παιχνίδι στη φετινή Ευρωλίγκα, υποδεχόμενος την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ (Live από το gavros.gr στις 21:00/NS2).

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πετύχουν τη 2η νίκη τους στη φετινή διοργάνωση και πάλι στο κλειστό του Φαλήρου καθώς έχει προηγηθεί μία ήττα στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ και μία νίκη επί της Εφές Αναντολού στον Πειραιά.

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου θέλουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της ιταλικής ομάδας, η οποία μετράει δύο νίκες σε ισάριθμούς αγώνες.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κανένας αθλητής του πρόβλημα τραυματισμού και να τους έχει όλους στη διάθεσή τους ενόψει της βραδινής αναμέτρησης.

Μάλιστα και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον κράτησε εκτός από το παιχνίδι με τη Δόξα Λευκάδας και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν θα είναι μόνοι τους, καθώς θα έχουν και τη συμπαράσταση χιλιάδων ΓΑΥΡΩΝ που θα βρεθούν για άλλη μία φορά στο πλευρό τους και θα δώσουν δυναμικό παρών στο ΣΕΦ.

Οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί θα δώσουν την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες του Θρύλου ώστε να φτάσουν στη νίκη.