Κατά τη χθεσινή συνάντηση που είχαν στην Ρώμη κλιμάκια της LEN με τους εκπροσώπους των 8 ομάδων που μετέχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ πόλο Γυναικών - και είναι κάτοχοι της Wild Card - αποφασίστηκε η ημερομηνία και διαξαγωγή του τελικού του Σούπερ Καπ, με τον Πειραιά και τον Πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό να έχουν την τιμητική τους!

Οι ερυθρόλευκοι θα είναι διοργανωτές του Σούπερ Καπ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015 στο Παπαστράτειο Κολυμβητήριο "Πέτρος Καπαγέροφ", όπου οι Πειραιώτισσες θα αντιμετωπίσουν την κάτοχο του Len Trophy - της δεύτερης κατά τη τάξει διοργάνωση - Μεντιτερρανέα Ιμπέρια από την Ιταλία.

Στη συνάντηση συμμετείχαν και η κροάτικη Πριμόριε Ριέκα μεζί με την ομάδα του Μαυροβουνίου Γιαντράν Χέρτζεκ Νόβι, που μετέχουν στον όμιλο του Ολυμπιακού. 

Κατά τη διάρκεια του Wild Card meeting οι εκπρόσωποι των ομάδων ενημερώθηκαν για οργανωτικά θέματα, ανακοινώθηκε το οργανόγραμμα της χρονιάς και παρουσιάστηκε το marketing plan, στο οποίο έχουν σημειωθεί κάποιες τροποποιήσεις συγκριτικά με την περσινή χρονιά.

Η συνάντηση πραγματοποίηθηκε σε πολύ καλό κλίμα, παρουσία του προέδρου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Πάολο Μπαρέλι, ενώ τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε η Γενική Διευθύντρια και Ειδική Γραμματέας, Χριστίνα Τσιλιγκίρη.