Τους τίτλους τέλους ετοιμάζουν πλέον στο Mega μετά την τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ της Τηλέτυπος. Ο λόγος του ναυαγίου είναι η απόσυρση του ενδιαφέροντος του εκδότη Θεοχάρη Φιλιππόπουλου. Ο εκδότης μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος δήλωσε χαρακτηριστικά σύμφωνα με πληροφορίες, «εφόσον όλοι εγκαταλείπετε την προσπάθεια να σωθεί το Mega, αποσύρω κι εγώ την προσπάθεια που έκανα να συμμετάσχω στη διάσωσή του». 

Το επόμενο βήμα για την Τηλέτυπος είναι να κηρύξει πτώχευση μέσα στις επόμενες ημέρες ενώ πλέον περνάει στις τράπεζες κάτι που θα επιβεβαιωθεί την ερχόμενη Παρασκευή μέσω ανακοίνωσης που θα ενημερώνει για τη μετοχική σύνθεση της Τηλέτυπος.

Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις οι εργαζόμενοι του καναλιού συγκάλεσαν γενική συνέλευση για τις 15:30.

Αντιδράσεις

Οι πρώτες αντιδράσεις από τους δημοσιογράφους του "Μεγάλου Καναλιού" δεν άργησαν να έρθουν

Πρόκειται για τον Γιάννη Καφάτο, αρχισυντάκτη της εκπομπής του Γιώργου Οικονομέα και του Δημήτρη Καμπουράκη.

"Ντου" εργαζομένων στο γραφείο του Νίκου Πεφάνη

Οι εξελίξεις γύρω από την βιωσιμότητα του Mega είναι ραγδαίες καθώς το μεσημέρι της Τρίτης ομάδα 150 ατόμων έκανε ντου στο γραφείου του διευθύνοντος συμβούλου Νίκου Πεφάνη και ενώ κατέγραφαν τη σκηνή με τα κινητά τους ζητούσαν εξηγήσεις για το μέλλον του καναλιού. 

Τότε εκείνος του είπε ότι δύο παλιοί μέτοχοι και ένας καινούργιος θα βάλουν αύριο 17 εκ. ευρώ για να σωθεί το κανάλι από την καταστροφή. Παρ όλα αυτά δεν δεσμεύθηκε ότι θα γίνει αυτό. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρούσα ήταν και η γνωστή τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά, ενώ κάποιοι από τους παριστάμενους κινήθηκαν εναντίον της.