Τελικά στο άθλημα της κωλοτούμπας δεν διακρίνεται μόνο ο Ιβάν Σαββίδης αλλά και ο αγαπημένος μας Ζακυνθινός Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής! Ενώ αρχικά είχε αποφασίσει να διεξαχθεί ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος με την παρουσία μαθητών στις εξέδρες, τελικά άλλαξε γνώμη και το ΟΑΚΑ θα είναι άδειο, αφού θα διατεθούν μόνο 310 προσκλήσεις!

Ο φόβος του Υφυπουργού για τυχόν επεισόδια μεταξύ των μαθητών τον έβαλε σε δεύτερες σκέψεις! Ξέροντας πόσο “καλοί μαθητές” είναι τα γαυράκια, φοβήθηκε την κοινή τους παρουσία με “χανουμάκια” στις εξέδρες. Επίσης, η Αστυνομία δεν ήταν σε θέση να διαφυλάξει την ομαλή διεξαγωγή του Τελικού, καθώς οι μαθητές είναι εφοδιασμένοι με επικίνδυνα υλικά, όπως ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, νερομπογιές, σφεντόνες και μπλοκ ζωγραφικής! Για να αποφευχθούν λοιπόν σκηνές που θα αμαυρώσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Υφυπουργός πήρε τη μεγάλη απόφαση να απαγορεύσει την μετακίνηση μαθητών.

Ήδη τα 5μελή και 15μελή συμβούλια των σχολείων ετοιμάζουν μεγάλα συλλαλητήρια ενάντια στην απόφαση Κοντονή. Οι γονείς, οι κηδεμόνες και οι καθηγητές των παιδιών θα στηρίξουν τον αγώνα των μαθητών απέναντι στην άδικη αυτή απόφαση. Μάλιστα ο Σταύρος Κοντονής προειδοποίησε ότι όποιο παιδάκι τολμήσει να πλησιάσει το ΟΑΚΑ θα αποβληθεί από το σχολείο και θα μείνει μετεξεταστέο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Σιδηρόπουλος, καθώς ο Κολίνα δεν μπορούσε να σηκώσει το βάρος να διευθύνει έναν τόσο μεγάλο αγώνα.

ΥΓ Γελάει ο κόσμος μαζί σας και πλέον μόνο με χιούμορ θα σας αντιμετωπίζουμε