Ο Βουλευτής Α' Πειραιά και Νήσων Γιάννης Μελάς προχώρησε σε ενέργειες σχετικά με την τοποθέτηση αγροτικών ιατρών στο Πολυδύναμο Ιατρείο Ύδρας καθώς για την κάλυψη των θέσεων των εκπαιδευτικών στο Λύκειο του νησιού μας.

Συγκεκριμένα: 

Αναφορά προς τον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια απέστειλε ο Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων Γιάννης Μελάς, μετά από επιστολή του Δημάρχου Ύδρας κ. Γιώργου Κουκουδάκη. Με την επιστολή του ο Δήμαρχος του νησιού αναφέρει ότι στις 18 Νοεμβρίου λήγει η θητεία και του δεύτερου αγροτικού ιατρού με αποτέλεσμα το νησί να μείνει χωρίς αγροτικό ιατρό.

Ο Γιάννης Μελάς με αναφορά του προς τον Υπουργό κ. Βασίλη Κικίλια ζητάει την άμεση παρέμβαση του Υπουργείου Υγείας και την τοποθέτηση αγροτικού ιατρού στο νησί της Ύδρας ενόψει και του χειμώνα όπου η πρόσβαση στο νησί γίνεται πιο δύσκολη.

Επίσης o κ. Μελάς κατέθεσε προς την Υπουργό κ. Νίκη Κεραμέως σχετικά με την επιστολή του Δημάρχου Ύδρας ο οποίος αναφέρθηκε στις κενές θέσεις εκπαιδευτικού προσωπικού στο Λύκειο Ύδρας. Συγκεκριμένα, από την αρχή της Σχολικής χρονιάς στο Λύκειο του νησιού δεν διδάσκονται μαθήματα Φυσικής και Χημείας, μαθήματα που εξετάζονται και στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Με την αναφορά του ο Γιάννης Μελάς ζητά από την Υπουργό κ. Νίκη Κεραμέως την άμεση κάλυψη των κενών θέσεων διδακτικού προσωπικού στο Λύκειο του νησιού της Ύδρας.