Τέλος στη λάσπη και στην προπαγάνδα του πιο σκοτεινού συστήματος που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τέλος στα παραμύθια των… εξυγιαντών.

Η σκευωρία και το κατασκεύασμα με στόχο να δημιουργήσουν πρόβλημα στον Ολυμπιακό και κυρίως να πλήξουν επικοινωνιακά το σύλλογο και τον ηγέτη του, Βαγγέλη Μαρινάκη, έπεσε στο κενό.

Και ο διασυρμός των γνωστών προπαγανδιστικών κέντρων είναι τεράστιος.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ εξέδωσε απόφαση με την οποία απαλλάσσει τον Ολυμπιακό, τον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και τον Ατρόμητο από τις κατηγορίες περί χειραγώγησης αγώνων και αλλοίωσης αποτελεσμάτων.

Πιο συγκεκριμένα, η υπόθεση, που είχε ξεκινήσει στο Εφετείο Αθηνών από την 1/7 και αφορούσε το παιχνίδι Ολυμπιακός – Ατρόμητος, έπεσε στο κενό, αφού απαλλάχθηκαν τόσο οι Ερυθρόλευκοι και ο Βαγγέλης Μαρινάκης όσο και οι Περιστεριώτες, ο Γιώργος Σπανός και ακόμα 13 κατηγορούμενοι.

Φυσικά, ο Ολυμπιακός δικαιώθηκε και κατέρρευσε η σκευωρία εις βάρος των Πειραιωτών και του ηγέτη τους, Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και των υπόλοιπων κατηγορουμένων.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι εμπλεκόμενοι των δύο πλευρών ενημερώθηκαν από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ πως απαλλάσσονται από τις κατηγορίες.

Όλοι όσοι κατηγορήθηκαν αρνήθηκαν τις κατηγορίες, και η Επιτροπή τούς δικαίωσε βάζοντας τέλος στο «παραμύθι» τόσο της χειραγώγησης αγώνων όσο και του υποβιβασμού που ακουγόταν τους τελευταίους μήνες.