Στο πλαίσιο της συντονισμένης προσπάθειας που καταβάλλει η Περιφέρεια Αττικής για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού ολοκληρώθηκε σήμερα η παράδοση 54.000 τεμαχίων ειδών προστασίας (μάσκες, ατομικές και επιτραπέζιες συσκευασίες αντισηπτικού υγρού) στους πέντε Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.

 


Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου ανέφερε:

 

«Όπως έχει επισημάνει από τις πρώτες ημέρες εμφάνισης της πανδημίας του κορωναϊού ο Περιφερειάρχης μας Γιώργος Πατούλης, στην Περιφέρεια Αττικής στεκόμαστε αρωγοί στην εθνική προσπάθεια της χώρας μας και με συγκεκριμένες ενέργειες στηρίζουμε όλους τους εργαζόμενους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για τη μάχη εναντίον του κορωνοϊού. 
Στο πλαίσιο αυτό παραδώσαμε σήμερα στους πέντε δήμους της περιοχής μας ικανή ποσότητα μέσων προστασίας προκειμένου να χρησιμοποιηθούν από τους εργαζόμενους. 
Θέλω να τονίσω ότι θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια και θα είμαστε συνεχώς στο πλευρό όλων των φορέων της περιοχής μας, συμβάλλοντας όσο μπορούμε στην προστασία των εργαζομένων και των πολιτών».