Με μία αιχμηρή ανάρτηση σχολιάζει ο εκδότης της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», Γιάννης Κουρτάκης, τη «φιλία» του βουλευτή της Ν.Δ. στην Α' Πειραιά, Νικόλα Μανωλάκου, με τον Γιάννη Ραχωβίτσα.

Πιο συγκεκρίμενα, ο κ. Κουρτάκης ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter μία φωτογραφία που απεικονίζει τους δυο τους μαζί με τον Λεωνίδα Μανωλάκο και αποκαλεί τον Γιάννη Ραχωβίτσα ως «αδερφό».

«Δίπλα του έχουν τελικά εκτεθεί παρά πολλοί. Αυτός ο επαναστάτης του Πειραιά ο Μανωλάκος, προφανώς είχε εντυπωσιαστεί από τα παραμύθια του. Κρατάω επίσης τον χαρακτηρισμό "αδερφός"», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κουρτάκης και καταλήγει: «Εύκολες λέξεις από δήθεν επαναστάτες, που ενθουσιάζονταν από τα μουστάκια του αστείου Ραχωβίτσα».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Γιάννη Κουρτάκη:

 

 

 

 

Δίπλα του έχουν τελικά εκτεθεί παρά πολλοί. Αυτός ο επαναστάτης του Πειραιά ο Μανωλάκος, προφανώς είχε εντυπωσιαστεί από τα παραμύθια του. Κρατάω επίσης τον χαρακτηρισμό «αδερφός». Εύκολες λέξεις από δήθεν επαναστάτες, που ενθουσιάζονταν από τα μουστάκια του αστείου Ραχωβίτσα

Προβολή εικόνας στο Twitter