Ένα νεκρό παιδί είναι ο τραγικός απολογισμός της φωτιάς που ξέσπασε το βράδυ της Παρασκευής στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Ομηρίδου Σκυλίτση, στους πρόποδες της Καστέλλας Πειραιά.

Η παρουσία των ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κρίθηκε απαραίτητη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες προκειμένου να κατασβέσουν τη φωτιά. Στις 02:30 το πρωί, στο σημείο βρίσκονταν δύο οχήματα και άνδρες της πυροσβεστικής ενώ η Ομηρίδου Σκυλίτση παρέμενε κλειστή.

Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστα μέχρι στιγμής αιτία ενώ γύρω από κτήριο που τυλίχτηκε στις φλόγες βρίσκονταν, σύμφωνα με πληροφορίες, άστεγοι που πέρασαν το βράδυ τους στον δρόμο.

Εντωμεταξύ, στις οδούς Δεληγιώργη και Ζέας προκλήθηκε πρόβλημα και με την παροχή ρευμάτων εξαιτίας της φωτιάς. Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε γύρω στη 01:30 αφού προηγήθηκαν τηλεφωνήματα στην αρμόδια υπηρεσία της ΔΕΗ από κατοίκους της περιοχής. Σημειώνεται επίσης ότι οι αναθυμιάσεις από την πυρκαγιά έκαναν εξαιρετικά δύσκολη τη διέλευση από το σημείο.

Συνολικά, όπως έγραψε το parapolitika.gr, για τον έλεγχο της φωτιάς χρειάστηκαν 6 πυροσβεστικά οχήματα και 16 άνδρες της υπηρεσίας καθώς και υδροφόρα του δήμου Πειραιά.