Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο Αθηνών για την ανάδειξη των δύο οργάνων του, της Συνέλευσης των 200 Αντιπροσώπων (ΣτΑ) και των επταμελών Τοπικών Διοικήσεων των Περιφερειακών Τμημάτων. 
 
Ανάμεσα στους υποψηφίους, ξεχωρίζει η υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Παπαδιά, με το ΔΗ.ΚΙ.Ο.
 
Ο Κωνσταντίνος Παπαδιάς, είναι ένας νέος άθρωπος με όρεξη για δουλειά και διάθεση να προσφέρει. Ο κ. Παπαδιάς,  γεννήθηκε το 1983, τελείωσε το τμήμα Λογιστικής της ΑΣΟΕΕ  το 2005 και διατηρεί δύο λογιστικά γραφεία στον Πειραιά και στην Μήλο.
 
Στόχος του είναι μέσα από τη συμμετοχή του στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου, να μπορέσουν να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει συνολικά ο κλάδος και συνολικά να εξελχθεί και να αναβαθμιστεί ο ρόλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου.
 
Ανάμεσα στους στόχους τους και στις επιδιώξεις του είναι ένα πιο απλό φορολογικό σύστημα για τις επιχειρήσεις και τους πολίτες,ώστε να δοθούν με αυτόν τον τρόπο περαιτέρω κίνητρα για την προσέλκυση επενδύσεων. Επίσης, ανάμεσα στις προτεραιότητες του είναι και η πλήρης απαλλαγή από τις ασφαλιστικές εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών που ταυτόχρονα έχουν και μισθωτή υπηρεσία. 
 
Εξίσου, σημαντική θεωρεί την δημιουργία ταμείου οικονομολόγων για την Επικούρηση, την Υγεία και το Εφάπαξ και συνένωση με το ταμείο των ορκωτών λογιστών.