O Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων της ΝΔ κ. Κώστας Κατσαφάδος συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά και συζήτησαν για μια σειρά από ζητήματα που απασχολούν τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.

Το ΔΣ της Ένωσης στην τοποθέτησή του, αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν τις τεράστιες ελλείψεις προσωπικού που υπάρχουν τόσο στον Πειραιά όσο και στα νησιά, στις ελλείψεις υλικοτεχνικής υποδομής, στην ακαταλληλότητα - επικινδυνότητα των υπηρεσιακών οχημάτων, στην ανάγκη κατάλληλου κτιρίου που θα στεγάσει τις αστυνομικές υπηρεσίες της πόλης κα.

Παράλληλα ευχαρίστησαν τον κ. Κατσαφάδο για τη στήριξή του σε μια σειρά ζητημάτων, αλλά και γιατί συνέβαλε στην μεταστέγαση της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Πειραιά.

Από τη μεριά του ο βουλευτής της ΝΔ κ. Κώστας Κατσαφάδος σε δήλωσή του επισήμανε μεταξύ άλλων: "Θέλω να ευχαριστήσω τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ γιατί κάτω από δύσκολες συνθήκες και με αυταπάρνηση καθημερινά δίνουν μικρές και μεγάλες μάχες για να υπερασπίζονται την ασφάλεια και την περιουσία των πολιτών του Πειραιά και των νησιών μας, Να είναι σίγουροι ότι θα συνεχίζω να τους στηρίζω μεταφέροντας τα δίκαια αιτήματά τους στους αρμόδιους Υπουργούς και στην κυβέρνηση. Αυτό που ζητούν είναι το αυτονόητο. Όπως φυσικά αυτονόητο είναι και να χαρακτηριστεί το επάγγελμά τους ως επικίνδυνο".