Ένα ακόμη, ΜΕΓΑΛΟ βήμα, προς τον στόχο (βάσει προϋπολογισμού) των 75.000 καρτών φιλάθλου, έκανε σήμερα ο Ερασιτέχνης ο Ολυμπιακός, με τις εγγραφές να φτάνουν τις 50.000! Συνεχίζεται η μεγάλη προσπάθεια, από τον Σύλλογο και τον κόσμο. Ο απώτερος στόχος δεν είναι άλλος από τις 100.000 και αυτό είναι που θέλει ο ΟΣΦΠ και ΜΠΟΡΕΙ ο κόσμος του Ολυμπιακού!

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός παίρνει δύναμη από τους φιλάθλους. Οι ομάδες του ΟΣΦΠ και οι αθλητές είναι ΕΝΑ με τον κόσμο και μαζί πορεύονται, από επιτυχία, σε επιτυχία, στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Πανηγυρίζουν τίτλους, παίρνουν προκρίσεις, παίζουν σε τελικούς, κατακτούν τρόπαια και ανεβάζουν ψηλά τον Δαφνοστεφνωμένο Έφηβο και τον ελληνικό αθλητισμό, συνολικά!

Όλοι μαζί, μπορούμε να φτάσουμε τον Ολυμπιακό ΣΦΠ ακόμη πιο ψηλά, καθώς ταβάνι, για τον τεράστιο Σύλλογο, τον οποίο όλοι μας αγαπάμε, είναι μόνο ο ουρανός! Η έμπρακτη στήριξη του κόσμο συνεχίζεται, φυσικά και στόχος είναι, όπως προαναφέραμε, οι 100.000 υποστηρικτές, μέσω της κάρτας φιλάθλου!