Η Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε την κα. Δούνια για τα έργα που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής στον Πειραιά και για την πορεία τους. Παράλληλα την ενημέρωσε και για τις μελλοντικές κινήσεις και έργα.

Πιο συγκεκριμένα θέματα που συζήτησαν, ήταν για την ανάπλαση του Αγίου Διονυσίου, για το αθλητικό κέντρο «Π. Καπαγέρωφ», για την έναρξη έργων για την ανάδειξη αρχαιολογικών χώρων όπου αναμένουμε τις σχετικές εγκρίσεις από το Υπουργείο Πολιτισμού και την υπογραφή των Προγραμματικών συμβάσεων και τα έργα που εξελίσσονται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας στα δυο νοσοκομεία της πόλης του Πειραιά, Τζάνειο και Μεταξά.

Παράλληλα άνοιξαν το θέμα του Νεκροταφείου του Σχιστού όπου υπάρχουν πολλά και σοβαρά προβλήματα και η κα. Δούνια ζήτησε όλο το ιστορικό της υπόθεσης του νεκροταφείου, ώστε το θέμα να συζητηθεί και σε κεντρικό επίπεδο για να δοθεί επιτέλους μια λύση.

Η Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε για την συνάντηση με την Βουλευτή:

«Η κα. Δούνια γνωρίζει το πόσο σημαντικό είναι η τοπική αυτοδιοίκηση να έχει μια παραγωγική συνεργασία με την κεντρική διοίκηση. Στο πλαίσιο αυτό την ενημέρωσα για όλα τα θέματα και έργα του Πειραιά αλλά και για ένα μεγάλο πρόβλημα όπως του Νεκροταφείου Σχιστού όπου θεωρώ ότι η κεντρική διοίκηση πρέπει να παρέμβει αποτελεσματικά. Χαίρομαι ιδιαίτερα για το ενδιαφέρον της και κυρίως για την άμεση ανταπόκριση της σε προβληματισμούς που της έθεσα στην συζήτηση μας.

Ο στόχος μας, όπως είπαμε, είναι πάντα η βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών και η ασφάλεια τους!»