Αναστάτωση επικράτησε σήμερα το πρωί σε καφετέρια στον Πειραιά επί της οδού Μαυρομιχάλη 22 όταν έπεσαν πυροβολισμοί.

Μέχρι στιγμής τα αίτια του αιματηρού επεισοδίου παραμένουν αδιευκρίνιστα ενώ για την υπόθεση συνελήφθη και ανακρίνεται ένας άνδρας για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Υπενθυμίζεται ότι από τους πυροβολισμούς, μια 24χρονη Ελληνίδα βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στα Επείγοντα του Τζάνειου Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας, ωστόσο υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν πως προηγήθηκε καβγάς της γυναίκας με έναν άνδρα.

Το δεύτερο σενάριο που εξετάζεται είναι ότι η 24χρονη καθόταν μέσα στην καφετέρια μαζί με τον σύντροφό της και ιδιοκτήτη της καφετέριας.

Ξαφνικά, άρπαξε το πιστόλι που κατείχε παράνομα ο σύντροφός της από το τσαντάκι του και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. Στην προσπάθεια να την αποτρέψει μάλιστα ο σύντροφός της, η ίδια σφαίρα που προκάλεσε διαμπερές τραύμα στο κεφάλι της κοπέλας, καρφώθηκε στον ώμο του.

Ο συγκεκριμένος άντρας έχει μεταφερθεί στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο της Βούλας όπου υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, ενώ βρίσκονται και αστυνομικοί στο νοσοκομείο για την φρούρησή του.

Έρευνα και προανάκριση για να αποσαφηνιστούν οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την τραγωδία, διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Καμινίων.