Ξεκάθαρη απάντηση απέναντι στη λασπολογία της εφημερίδας Documento και του Κώστα Βαξεβάνη έδωσε, με ανάρτησή του στο Facebook, ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Ευάγγελος Μαρινάκης.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μαρινάκης διαψεύδει κατηγορηματικά το δημοσίευμα που τον φέρει να αποτελεί τον πρώτο επισκέπτη στο Μέγαρο Μαξίμου μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης και σχολιάζει: «Όταν κάποιος έχει συμφιλιωθεί με το ψέμα και τη λάσπη, είναι δύσκολο να αντιληφθεί ότι υπάρχει και ένας άλλος κόσμος. Αυτός της αλήθειας και της σοβαρότητας. Ο γνωστός… Βαξεβάνης, που εμφάνιζε με βεβαιότητα τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ να σαρώνουν στις εκλογές(!), σήμερα «ανακάλυψε» επίσκεψή μου στο Μέγαρο Μαξίμου, κάτι το οποίο δεν ισχύει σε ουδεμία περίπτωση».

Μάλιστα, ο κ. Μαρινάκης συμπληρώνει πως «με δεδομένο ότι βρισκόμαστε εν μέσω θέρους, ο Βαξεβάνης, έχοντας χάσει την εξουσία του Τσίπρα και των υπόλοιπων «Πολιτικών Απατεώνων», μπορεί πλέον να διεκδικήσει με αξιώσεις ρόλο γελωτοποιού στο θέατρο Δελφινάριο, στον Πειραιά».

«Τέλος, κατανοώ τον πόνο που νιώθει και την κακή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, λόγω της χθεσινής μετακόμισης του από τα υπόγεια του Μαξίμου!!!», καταλήγει η ανακοίνωσή του.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του Ευάγγελου Μαρινάκη: