Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακή η εκδήλωση του υποψηφίου βουλευτή της Λακωνίας με τη Νέα Δημοκρατία και πρώην προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Γιάννη Κουλιζάκου.

Ο κ Κουλιζάκος υποδέχθηκε τους συντοπίτες του που ζουν σε αρκετές περιοχές στον Πειραιά, σε έναν υπέροχο χώρο στην Καστέλλα. 

Ο ίδιος μίλησε για τα προβλήματα του νόμου, που αν και λίγες ώρες απόσταση από το την πρωτεύουσα θυμίζει περισσότερο ακριτική περιοχή, ξεκαθάρισε πως η Λακωνία αν και είναι ένα από τα γαλάζια κάστρα τίποτα δεν είναι δεδομένο με τους Λάκωνες να απαιτούν αλλά και να ψηφίζουν το κάλυτερο γα τον τόπο τους χωρίς «εκπτώσεις». 

Αξίζει να σημειωθεί πως μερικά από τα σημαντικότερα προβλήματα του νομού είναι το Νοσηλευτικό Σύστημα Υγείας, το οδικό σύστημα και η ανεργία.

Στην εκδήλωση το παρόν έδωσαν ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, η δημοτική Σύμβουλος Πειραιά, οι υποψήφιοι βουλευτές Α' Πειραιά, Νόνη Δούνια, Γιάννης Μελάς και Χριστόφορος Μπουτσικάκης αλλά και ο υποψήφιος βουλευτής της Β΄Πειραιά και γνωστός καρδιολόγος, Μιχάλης Λιβανός.