Σε μία κατάμεστη αίθουσα, στη Μηχανική Καλλιέργεια, στη Νίκαια, λίγο μετά τις 08:30, ο γνωστός καρδιολόγος και υποψήφιος βουλευτής της Β΄ Πειραιά, Μιχάλης Λιβανός, πραγματοποίησε την πρώτη προεκλογική του ομιλία. 

Στο πλευρό του ήταν περισσότεροι από 500 φίλοι, υποστηρικτές, γνωστοί και άγνωστοί του γνωστού καρδιολόγου, ενώ δίπλα του βρέθηκε και ο καλός φίλος του και νυν δήμαρχος της Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ο οποίος μάλιστα προλόγισε τον Μιχάλη Λιβανό. 

Οι δύο άνδρες δεν θα μπορούσαν να μη θυμηθούν ιστορίες από την εποχή της ΔΑΠ- ΝΔΦΚ με τον Μιχάλη Λιβανό να είναι υπεύθυνος Ιατρικής και τον Γιώργο Παπανικολάου, πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ. 

Με μεγάλη συγκίνηση ο Μιχάλης Λιβανός ανέβηκε στο βήμα όπου και καταχειροκροτήθηκε σε όλη τη διάρκεια της ομιλίας του. Μίλησε από καρδιάς και μεταξύ άλλων σχολίασε τη δική του πορεία, υπενθύμισε το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και το καταστροφικό της έργο. 

Το παρών επίσης έδωσαν ο νέος δήμαρχος Καρυδαλλού, Νίκος Χουρσαλάς, οι νεοεκλεγέντες περιφερειακοί σύμβουλοι, Σταύρος Βοϊδονικόλας, Σταύρος Μελάς και Νίκος Παπαγεωργίου, οι πρώην δήμαρχοι Κερατσινίου, Φώτης Μελάς και Περάματος, Γιάννης Λαγουδάκος.