Λίγο πριν τις εκλογές, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος πολιτισμού του Πειραιά, Ειρήνη Στ. Νταϊφά, πραγματοποίησε προεκλογική εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων RED 1925 (πρώην V’ammos) στο Γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά της, στέλνοντας σαφές μήνυμα νίκης και υπεροχής για τον «Πειραιά Νκητή» ενόψει των εκλογών της Κυριακής, με το παρών να δίνει και ο ηγέτης του Ολυμπιακού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον «Πειραιά Νκητή», Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά την σύντομη ομιλία του ανέφερε: " Η Ειρήνη Νταϊφά είναι μια παλιά φίλη, με την οποία μας συνδέουν πολλά κοινά στοιχεία των οικογενειών μας. Πριν από πέντε χρόνια βρεθήκαμε μαζί στην προσπάθεια για έναν Πειραιά Νικητή και στην διάρκεια όλης αυτής της πορείας έχει να επιδείξει ένα σημαντικό έργο στην ανάδειξη της πολιτιστικής ταυτότητας της πόλης μας. Συνεχίζουμε δυναμικά για τον Πειραιά της ανθρωπιάς και της ανάπτυξης"

Το παρών μεταξύ άλλων, έδωσαν, ο αντιδήμαρχος Πειραιά και υποψήφιος βουλευτής Α' Πειραιά και Νήσων με την ΝΔ Γιάννης Μελάς, ο ανεξάρτητος βουλευτής Β' Πειραιά Δημήτρης Καμμένος, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες και πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού.