Τελικά τι ενώνει έναν δικηγόρο, έναν δημοσιογράφο, έναν παιδοχειρουργό και τον Δήμαρχο της πολης;

Την απάντηση έδωσαν ο τ. Πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Πειραια, Στέλιος Μανουσακης, ο Παντελής Καψής και ο τ. Δήμαρχος Νίκαιας Βασίλης Τράπαλης μαζί με τον δήμαρχο Γιάννη Μώραλη, αλλά και πλήθος κόσμου στην εκδήλωση του Μέλους της πρωτοβουλίας Πολιτών Πειραιά και υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό Πειραιάς Νικητής, Μίλτου Κλαπαδάκη.

Όπως τόνισε ο Γιαννης Μώραλης «ο συνδυασμός αποτελείται από άξιους Πειραιώτες και δηλώνω χαρούμενος που η πρωτοβουλία πολιτών Πειραιά με το πλούσιο κοινωνικό της έργο στηρίζει τον συνδυασμό του Πειραιά Νικητή με την υποψηφιότητα του Μίλτου Κλαπαδάκη»

Έντονη συγκίνηση στο κοινό έφερε η προσωπική αναφορά του τ. Δήμαρχου Νικαίας στον Πέτρο Μώραλη, πατέρα του δημάρχου, όταν ανέφερε την σημαντική βοήθεια του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ στο να λυθούν σημαντικά προβλήματα των νοσοκομείων κατά την δεκαετία του 80.

Ο κ. Κλαπαδακης ανέφερε πως «ο Πειραιάς είναι το παρελθόν μας, οι αναμνήσεις μας. Το παρόν μας οι άνθρωποι που συναντούμε καθημερινά. Κυρίως είναι όμως το μέλλον μας για αυτό ψηφίζουμε τον Πειραιά Νικητή με επικεφαλής τον Γιάννη Μώραλη και ψυχή τον Αγγελή Μαρινάκη γιατί θέλουμε μια πόλη εξωστρεφή. Ο Πειραιάς γίνεται επενδυτικός πόλος και τουριστικός προορισμός. Θα κάνουμε τον Πειραιά που αγαπάμε την πόλη που θέλουμε»

Ο κ. Τράπαλης είπε ότι «Το μεγαλύτερο έργο  της επόμενης θητείας θα είναι η αξιοποίηση της παραλίας μέχρι τη σχολή δοκίμων και η ανάδειξη του Μικρολίμανου. Ο Πειραιάς αξίζει να έχει έναν δήμαρχο με Όραμα. Στηρίζοντας υποψηφιότητες όπως του Μίλτου αναδεικνύουμε την αξιοσύνη, την πίστη στις δημοκρατικές μας αρχές και στέλνουμε ένα μήνυμα αλλαγής. Την 26η του Μαη ο Πειραιάς θα έχει δήμαρχο και ταυτόχρονα όλοι με την ψήφο την δική σας και την δική μας θα ανοίξουμε το θέμα των εθνικών εκλογών και θα αναγκαστεί ο κ. Τσιπρας να προκηρύξει εκλογές»

Ο κ.Καψής τόνισε «Είναι τιμή για τον δήμο Πειραιά να έχει ένα τέτοιο άνθρωπο στην διοίκηση του. Ένας νέος άνθρωπος με σημαντικές σπουδές και πείρα ζωής. Η Π3 πήρε πρωτοβουλίες και δεν ήταν παθητική. Και ο Μίλτος είναι ένας άνθρωπος που παίρνει πρωτοβουλίες και αξίζει να είναι στο δημοτικό συμβούλιο.»

Τέλος ο κ. Μανουσάκης δήλωσε ότι «Η πορεία του σε ένα μεγάλο δικηγορικό γραφείο τον οδήγησε να αναλάβει την δύσκολη θέση του νομικού σύμβουλου του Δήμου Νικαίας. Ένας άνθρωπος που ξέρει τα νομικά αλλά και τα καθημερινά προβλήματα ενός δήμου, του δίνει την δυνατότητα και την σιγουριά να μπορεί να βοηθήσει στην διοίκηση του δήμου όσο ελάχιστοι» κατέληξε.