Δημοσιογράφοι, πολιτικοί και αθλητικοί παράγοντες έδωσαν το «παρών» στη συγκέντρωση της Βέρας Σαραντάκου, χθες το βράδυ στο «Mardi Coffee & Wine», στον Πειραιά. Η Βέρα Σαραντάκου, κόρη του γνωστού δημοσιογράφου, Γιώργου Σαραντάκου, είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη «Πειραιάς Νικητής».

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες ο Γιάννης Μώραλης, αλλά και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, ο οποίος δήλωσε: «Θεωρούμε ότι το πρόγραμμα μας είναι ρεαλιστικό, θα ενισχύσουμε την επιχειρηματικότητα, αλλά και τα κατώτερα κοινωνικά στρώματα, θα προχωρήσουμε σε αναπλάσεις και όταν τελειώσουν τα δυο μεγάλα έργα, το μετρό και το τραμ, θα περπατάμε σε ένα διαφορετικό Πειραιά. Εμείς έχουμε πράξει στο μεγαλύτερο ποσοστό, αυτά που είχαμε υποσχεθεί. Ζητάμε τη στήριξη σας στις 26 Μαΐου για έναν Πειραιά ξανά νικητή !»

Επίσης το παρών έδωσαν ο αντιδήμαρχος Πειραιά και υποψήφιος βουλευτής με την ΝΔ, Α'Πειραιά και Νήσων, Γιάννης Μελάς και ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Λακωνία και πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Γιάννης Κουλιζάκος καθώς και ο υποψήφιος βουλευτής Β' Πειραιά με το ΚΙΝΑΛ, Σταμάτης Μαλέλης.