Το μέγα πλήθος που ακολουθεί τον Αλέξη Τσίπρα στις συγκεντρώσεις του φαίνεται ξεκάθαρα από τις δύο φωτογραφίες, αυτήν την ώρα στο Πασαλιμάνι. Μόνο λίγα άτομα, παρευρίσκονται στον χώρο που θα γίνει η ομιλία του Πρωθυπουργού και δεν έχουν γεμίσει καν την πλατεία, αυτό για να μην σας λένε και άλλα ψέματα.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα: Έξαλλος φαίνεται ο Αλέξης Τσίπρας, με τη χαμηλή προσέλευση που είχε η ομιλία του, ρίχνοντας τις περισσότερες ευθύνες για αυτήν την αποτυχία στον Χριστόφορο Βεναρδάκη. Ενδεικτικό της οργής και της αποτυχίας της σημερινής εκδήλωσης, είναι ότι ο ίδιος δεν ανέβασε κανέναν στην εξέδρα μετά την ομιλία του,ούτε τον Μπελαβίλα, ούτε τους βουλευτές του Πειραιά. Κάτι τέτοιο είχε κάνει τον Μάιο του 2014, όταν σε αντίστοιχη εκδήλωση στο Πασαλιμάνι, μετά την ομιλία του είχε ανεβάσει την Ρένα Δούρου στο πλευρό του, τον Θοδωρή Δρίτσα και άλλους υποψηφίους. Περασμένα μεγαλεία.

Ώρα 20.45: Ενώ η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα ήταν σε εξέλιξη από τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο κόσμος που συγκέντρωσε ο Αλέξης Τσίπρας στο μεγάλο λιμάνι της χώρας ήταν ελάχιστος. Πού να έλειπαν και τα λεωφορεία που επιστράτευσε. 

 

 

Ώρα 20.10 - Ενώ η ομιλία του Πρωθυπουργού δεν έχει ξεκινήσει ακόμα ενώ έχει περάσει μία ώρα από την προγραμματισμένη, δεν ξεπερνά τα 1.000 άτομα ο αριθμός των συγκεντρωμένων, μεταξύ των οποίων πάνω από 200 είναι αστυνομικοί ενώ έχουν εμφανιστεί και δύο λεωφορεία.