Σε ένα ρεσιτάλ παραλογισμού, επιδόθηκε σήμερα το πρωΐ, ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά και εκλεκτός του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Μπελαβίλας, από τη μια πλευρά κατηγορούσε ότι ο Γιάννης Μώραλης κρύβεται και ότι έχει ακυρώσει τρεις φορές ντιμπέιτ, ενώ την ίδια στιγμή ανέφερε ότι αύριο είναι προγραμματισμένο ντιμπέιτ με τον δήμαρχο Πειραιά, στην ΕΡΤ.

Κύκλοι του γραφείου τύπου, του "Πειραιά Νικητή", αναφέρουν πως ο Νίκος Μπελαβίλας αποδείχθηκε για άλλη μια φορά, πως βρίσκεται σε πανικό και αδιέξοδο λόγω της εκλογικής ήττας που πλησιάζει.

Μάλιστα, υπενθυμίζουν στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, ότι ήδη έχει γίνει debate  από την δημοτική ραδιοφωνία και το portnet. Ενώ όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος, είναι ένα ακόμη προγραμματισμένο αύριο στην ΕΡΤ και  θα ακολουθήσει ένα ακόμη την Τετάρτη στον RealFm. Σημειώνουν μάλιστα, ότι κρίνοντας από το γεγονός ότι ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ λέει ακόμα μια φορά δημόσια ψέματα για αυτό το θέμα, ας αναλογισθούνε οι Πειραιώτες πόσα ακόμα ψέματα έχει πει όλο αυτό το διάστημα για λίγα λεπτά δημοσιότητας.

Αναφέρουν επίσης, ότι  για το μόνο που λέει αλήθεια ο Νίκος Μπελαβίλας,καθώς δίνει εξετάσεις προς στην Κουμουνδούρου, είναι ότι δεν ασχολείται με τα προβλήματα και την προοπτική της πόλης της οποίας θέλει να γίνει δήμαρχος αλλά ασχολείται, με εμμονικό πλέον τρόπο, με αυτό που του έχουν αναθέσει  από το κόμμα του,  δλδ τον Κύριο Μαρινάκη. 

Τέλος, σημειώνουν, πως ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να κάνει υπομονή για λίγες μέρες ακόμη και μετά θα απαλλαγεί από το βαρύ φορτίο της υποψηφιότητας.