Οι αγώνες μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, για τους ημιτελικούς του πρωταθλήματος βόλεϊ της A1 ανδρών, αναμένεται να είναι συγκλονιστικοί, με τους ερυθρόλευκους να μετράνε τέσσερις νίκες τη φετινή σεζόν, σε ισάριθμες αναμετρήσεις, σε όλες τις διοργανώσεις απέναντι στον «δικέφαλο» του βορρά. Οι δύο αναμετρήσεις θα διεξαχθούν τις επόμενες ημέρες στο Ρέντη και ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία γνωστοποιείται πως υπάρχουν ακόμα εισιτήρια για τους αγώνες που θα κρίνουν ποια από τις δύο ομάδες θα προκριθεί στον μεγάλο τελικό. Όλοι μαζί να στηρίξουμε τον Ολυμπιακό μας για να αποκλείσει τον πελάτη του και να πάρει στη συνέχεια τον τίτλο, με όποιον αντίπαλο και να «πέσει».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., για τους ημιτελικούς του Πρωταθλήματος της Α1 Βόλεϊ Ανδρών, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθούν την Τετάρτη (06/04) στις 20:30 και την Παρασκευή (08/04) στις 18:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη, «Μελίνα Μερκούρη» ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτήριων η οποία πραγματοποιείται καθημερινά από  το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» και από τα γραφεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. στην Πλατεία Αλεξάνδρας και ώρες 10:00-18:00.

Τα εισιτήρια κοστίζουν: 5€, 10€