Η φιλανθρωπική δράση του Ολυμπιακού, «Μη σταματάς να βοηθάς», που τρέχουν εδώ και πολλά χρόνια οι άνθρωποι του Ολυμπιακού συνεχίζεται με την ίδια θέρμη, όλο τον καιρό. Στο πλαίσιό της η Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, επισκέφτηκε την Τετάρτη (15/5) το Ειδικό Σχολείο Κορυδαλλού και παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης στους μαθητές.

Εκπροσωπώντας τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο στην Ευρώπη και τον κορυφαίο στην Ελλάδα, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τον Διευθυντή του Ειδικού Σχολείου, Ηρακλή Παληά. Παράλληλα, να ενημερωθεί για τα προβλήματα που υπάρχουν στη διαδικασία της εκπαίδευσης των μαθητών με νοητική υστέρηση και σύνδρομο down.

Στο περιθώριο της επίσκεψης, η Χριστίνα Τσιλιγκίρη υπογράμμισε: «Μας γεμίζει μεγάλη χαρά, η παρουσία μας εδώ. Είμαστε και θα είμαστε δίπλα για να στηρίζουμε τις αξιέπαινες προσπάθειες του Ειδικού Σχολείου Κορυδαλλού, αλλά και όπου υπάρχει ανάγκη. Το δεδομένο είναι ότι οι φιλανθρωπικές δράσεις θα συνεχιστούν και ότι δεν σταματάμε να βοηθάμε».