Αυτός, ΔΕΝ ήταν Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν βαριά ήττα από την Κίμκι (98-66) και πλέον οι πιθανότητες πρόκρισης μειώθηκαν κατά πάρα πολύ. Το πάλευε στα πρώτα 12’, αλλά μετά «εξαφανίστηκε» από το παρκέ, διάστημα στο οποίο ήταν ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΣ. Τα τρίποντα της Κίμκι (14/29), τα επιθετικά ριμπάουντ των Ρώσων (15, εκ των οποίων τα 11 στο πρώτο ημίχρονο) και η αδυναμία να αντιδράσει αυτή η ομάδα, έφεραν τον διασυρμό.

Στο πρώτο ημίχρονο , ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός στην άμυνά του, μιας και δέχτηκε 25 πόντους. Ναι μεν έβρισκε λύσεις στην επίθεση, όπως με τον εξαιρετικό Παπανικολάου, με τους 6 πόντους του Χάντερ και τα τρίποντα των Μάντζαρη, Σπανούλη, Πρίντεζη, ωστόσο στην άμυνα είχε προβλήματα τα οποία του δημιουργούσαν οι κακές αντιδράσεις και τα 6 χαμένα αμυντικά ριμπάουντ! Το πρώτο προβάδισμα του Θρύλου ήταν στο 21-22 με τη βολή του Πρίντεζη, αλλά δεν κράτησε πολύ.

Όπως πολύ δεν κράτησε και το δεύτερο προβάδισμα, με το καλάθι και φάουλ του Παπαπέτρου (29-31). Αυτό κράτησε για 2-3 λεπτά, μιας και στη συνέχεια η Κίμκι «πλήγωσε» τον Θρύλο από τα 6,75. Με τον Σβεντ (έφτασε τους 17 πόντους με 5/6) να έχει 4 συνεχόμενα τρίποντα και τον Χάνεϊκατ άλλο ένα, έφτασε τη διαφορά μέχρι και το +14. Ο Ολυμπιακός αγχώθηκε και δεν του έβγαινε τίποτα στην επίθεση. Τα 11 επιθετικά ριμπάουντ της Κίμκι τον έβγαλαν εκτός ρυθμού, μιας και οι Ρώσοι έβρισκαν πολλές έξτρα επιθέσεις.