Συνεχίζεται η φιλανθρωπική δράση «Μη σταματάς να βοηθάς», του Ολυμπιακού με την αιγίδα της UNESCO.  Αυτήν την βδομάδα βρέθηκε αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού,  σε ακόμα τέσσερα σημεία του Πειραιά, στον Ερυθρό Σταυρό Πειραιά, στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα  στο Σύλλογο Κρητών Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη ”Αροδαμός“ αλλά και το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Σαλαμίνας,  με επικεφαλή τη Γενική Γραμματέα του συλλόγου, Χριστίνα Τσιλιγκίρη,  και παρουσία του Αντιδημάρχου Πειραιά  και υποψηφίου βουλευτή Α' Πειραιά και Νήσων με τη ΝΔ,  Γιάννη Μελά αλλά και της προέδρου του ΟΠΑΝ και υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου με τον Γιώργο Πατούλη, Σταυρούλας Αντωνάκου. 

Η αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού μοίρασε τρόφιμα και χάρισε χαμόγελα και ζεστασιά σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, ενώ παράλληλα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους ακούγοντας τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους.

Από την πλευρά της, η Χριστίνα Τσιλιγκίρη δήλωσε τα εξής: «Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βρισκόμαστε στο πλευρό συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη. Μέσα από τη δράση «Μη σταματάς να βοηθάς», που φέτος συμπληρώνει 7 χρόνια, ο Ολυμπιακός προσφέρει ανελλιπώς σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και θα συνεχίσει να το κάνει, όχι μόνο τις ημέρες του Πάσχα. Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους που διακρίνονται για την αλληλεγγύη τους, την κοινωνική ευαισθησία τους και την αφιλοκερδή τους προσφορά. Εμείς θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά προγραμματίζοντας και νέες κοινωνικές δράσεις».